Animatie laten maken

Dhzwebsite

Animatie laten maken

Er zijn een hele hoop bedrijven in Nederland te vinden, elk bedrijf heeft wel weer een product of een dienst die ze aan de man willen brengen. De meeste bedrijven proberen dit om te doen door een reclame op tv te laten zien, echter is dit altijd wat er al gebeurt. Hierdoor is het zo dat mensen niet met de volle aandacht achter het scherm zitten. De gedacht die deze mensen hebben is: “ach, het is maar reclame”. Zo zal de boodschap nu niet echt goed over komen. Hierdoor wordt de boodschap beter op de kijker opgebracht. Dit is dan ook precies wat je wilt bereiken als je kiest voor een animatie, laat dat nu net het echte doel zijn.

De voordelen van een animatie

Een animatie is als het ware een video met animaties, dit zijn gewoon kinderlijke stijl tekeningetjes. Het bijzondere hiervan is dat je deze filmpjes niet vaak op tv ziet. Als jij er dus een hebt is dit wel bijzonder. De mensen zullen beter opletten en de boodschap komt goed over. Ook is een animatie vaak goedkoper dan een normale video, je hebt namelijk geen acteurs nodig die elke uren aan het filmen zijn. Ook is het zo dat je minder tijd kwijt bent, een animatie duurt niet zo lang om te maken als een normaal filmpje.

Het proces van een animatie

Je hebt verschillende stappen die komen kijken bij het animatie laten maken. Het allereerste is het schrijven van het script. Dit is de boodschap die je over wilt brengen aan alle kijkers van de video. Het is dan ook belangrijk dat deze wel pakkend is. Met dit script gaat het bedrijf aan de slag om een tekening te maken van het verhaal. De term voor dit schetsje is ook wel het story board. Het story board is wat gebruikt zal worden om uiteindelijk alles in elkaar te zetten. Door middel van het storyboard kun je heel eenvoudig zien wat er allemaal gemaakt moet worden.

Een animatie laten maken is dus een erg goed middel om heel eenvoudig iets te vertellen aan de kijker. Door de vernieuwing kun je heel erg eenvoudig jezelf richten op de jongeren in de samenleving. Je moet wel even een beetje kijken welke bedrijven goed zijn, ga dus eens op internet kijken naar de bedrijven die goed te boek staan. Donker Media is hier in ieder geval een van!