DHZ website
Image default
Dienstverlening

Asbestsanering in huis of op kantoor

Asbestsanering vindt al jaren op grote schaal plaats. Dat komt doordat het materiaal op veel plekken is gebruikt. Zo is het in sommige gevallen in de woningbouw gebruikt. Ook bij het ontwikkelen van kantoorpanden is het materiaal toegepast. Nu duidelijk is dat dit schadelijk voor de gezondheid is, is het zaak om dit allemaal veilig te verwijderen. Wanneer u thuis of op kantoor hiermee te maken heeft, dan is het inschakelen van een expert gewenst. Fideel uit Eindhoven, Noord-Brabant, heeft daarin al tientallen jaren ervaring. Daardoor is op de juiste wijze het probleem op te lossen. Voor de asbestverwijdering is namelijk niet alleen kennis nodig. Ook de juiste middelen zijn belangrijk.

Asbestverwijdering op alle plekken

Asbestsanering kent vele vormen. Dit komt doordat het materiaal op verschillende wijzen gebruikt is. Zo zijn er veel asbestdaken in Nederland te vinden en dus ook in Eindhoven, in Noord-Brabant. Het wegnemen van de dakplaten is geen gemakkelijke opgave. Daar is speciaal gereedschap voor nodig. Zoals ook de juiste apparatuur van belang is. De deeltjes van de stof mogen niet in de lucht terechtkomen. Dit kan schade aan de gezondheid toebrengen. Dat maakt het werken met een echte kenner dus ook echt van toegevoegde waarde. Denk daarbij ook aan de schoonmaakwerkzaamheden rondom de sanering van het asbest. Ook die moeten op de juiste wijze gedaan worden. Veel ervaring is dan van toegevoegde waarde voor de juiste werkwijze.

Verwijderen volgens wettelijke bepalingen

Het is belangrijk om te weten dat asbestsanering volgens bepaalde richtlijnen moet gebeuren. Dit is vastgelegd in de Arbowet. Daarom is het ook zo dat dit niet op eigen gelegenheid gedaan kan worden door een bewoner of eigenaar van een pand. Wie asbest tegenkomt, kan hier beter direct de echte expert bij betrekken, zoals Fideel uit Eindhoven (Noord-Brabant). Op die manier is er geen zorg om de manier waarop het werk wordt uitgevoerd. Dit geldt bijvoorbeeld ook wanneer op het dak gewerkt moet worden. Het is dan wel belangrijk dat de veiligheid vooropstaat. Alle reden om vanaf het eerste moment met een kenner zoals Fideel aan de slag te gaan.

https://www.fideel.nl/

Gerelateerde artikelen

Krijg praktische tips door dyslexie tijdig te behandelen

Stalen trappen met houten treden koopt u hier

Dit bedrijf realiseert een hydraulisch systeem volledig naar uw specifieke eisen en wensen