DHZ website
Image default
Business

Bewindvoering in Ede op een prettige manier

Wanneer u te maken krijgt met bewindvoering in Ede, is dat misschien niet het leukste dat er is. De rechter spreekt bewindvoering uit als u tijdelijk of voor een langere periode uw financiën niet zelfstandig kunt beheren. Het is mogelijk om op eigen initiatief bewindvoering aan te vragen. Het kan ook zo zijn dat uw bewindvoering samenvalt met een schuldhulpverleningstraject. Daarnaast kan het ook zo zijn dat familie of de zorginstantie waar u verblijft bewindvoering voor u aanvraagt. Irene Budget helpt u graag bij het oplossen van uw financiële problemen. Door haar vele ervaring weet zij precies wat ze moet doen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ga naar de website www.irenebudget.nl vooor meer informatie over bewindvoering in Ede.

 

Wat houdt bewindvoering in Ede in?

 

Bewindvoering in Ede bij Irene Budget houdt in dat uw financiën tijdelijk uit handen wordt gegeven. Wij helpen u om in de toekomst de financiën wel zelfstandig te beheren, indien u daar de middelen voor heeft. Ik vind het belangrijk om erg transparant te werk te gaan, daarom heeft u altijd de mogelijkheid om een kijkje te nemen in uw dossier. Zo ziet u precies hoe ik te werk ga en hoe het ervoor staat. Persoonlijk contact vinden wij daarnaast ook erg belangrijk, ik investeer in onze relatie en vindt het belangrijk om u goed te leren kennen. Om dit te bereiken zal ik u vaak thuis bezoeken, over het aantal bezoeken zullen wij afspraken maken. Hoe beter ik u ken, hoe beter ik voor uw belangen op kan komen. Dat is dan ook de reden dat ik graag investeer in een goede relatie.

 

Een transparante- en doelgerichte aanpak

 

Het is altijd mijn doel om uw financiën op een transparante en doelgerichte manier te beheren. Ook laat ik u graag meekijken hoe ik de financiën aanpak. Zo hoop ik dat u na het bewindvoering traject ook zelf uw financiën kan beheren.

 

Werkwijze

 

Irene Budget maakt graag kennis met u in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. U vindt op onze website de manieren waarop u zich aan kunt melden voor bewindvoering bij mij. Tijdens ons persoonlijke gesprek vertel ik u meer over mijn manier van werken.

 

Gerelateerde artikelen

Last van ongedierte herkennen, doe je zo!

Het beste cadeau voor een 40 jaar getrouwd stel

Vals alarm voorkomen