DHZ website
Image default
Bedrijven

Boldbrink helpt met de HR-processen

Boldbrink heeft mijn onderneming met HR ondersteuning weer tot leven gebracht. Zo’n 10 jaar terug rondde ik mijn master af en was ik eindelijk klaar om te gaan doen wat ik altijd al heb willen doen. Ik kon mijn eigen onderneming starten. Hier heb ik mijn hele leven al van gedroomd, je eigen bedrijfje. Ondanks dat de eerste jaren iets zwaarder gingen dan gepland heb ik onderhand een behoorlijk succesvolle onderneming opgebouwd. Ik heb zo’n twintig werknemers, heb vele vaste klanten en heb een goede reputatie opgebouwd. Toch voel ik de laatste paar jaren dat er wel erg veel komt kijken bij het runnen van zo’n onderneming. Ik heb het gevoel dat ik enorm druk ben, maar niets voor elkaar krijg. Ook weet ik niet of ik op deze manier al mijn doelstellingen haal. En ten slotte heb ik het gevoel dat ik mijn werknemers op een betere manier kan gebruiken. De stress bleef de afgelopen maanden maar toenemen. Ik wilde voordat het fout gaat actie ondernemen, en ging dus opzoek naar hulp.

Human Resource Management

De oplossing lag bij iemand die mijn interne structuren kon onderzoeken en verbeteren. Zo zou gekeken kunnen worden naar de rol en de manier van werken van mijn werknemers. Op deze manier zou er misschien tijd bespaard kunnen worden. Ook zou het top zijn als blijkt dat ik voor mezelf extra ruimte kan vinden. Ik merk namelijk elke dag weer dat ik enorm druk ben. De oplossing ligt bij een HR-bedrijf. Gelukkig weet ik denk ik wel waar ik wezen moet.

Boldbrink

Een bedrijf waar ik alleen maar positieve verhalen over gehoord heb is Boldbrink. Boldbrink is een HR-bedrijf die ondernemingen helpt met hun HR-processen en strategieën. Ze zorgen ervoor dat de ondernemingen weer het juiste pad bewandelen en weer extra ruimte vinden om hun werk te doen. Dit is precies wat ik nodig heb en dus besloot ik hen in te huren.

Resultaat van Boldbrink

Het is nu een aantal maanden geleden sinds ik met Boldbrink in zee ben gegaan. Ze hebben me enorm geholpen. Mijn hele situatie is veranderd. Ik heb enorm veel tijd, vertrouwen en plezier in mijn werk. Het werk dat Boldbrink geleverd heeft is voor mij van onbeperkte waarde en ik ben hen enorm dankbaar.

Gerelateerde artikelen

Waarom led anno nu de enig juiste keuze is als het om werkplaatsverlichting gaat

Patent aanvragen is noodzakelijk om uw uitvinding te beschermen

Je bedrijf op laten vallen doe je met reclame Enschede