Coaching om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten

Of je nu een van de medewerkers of de baas van een organisatie bent, de duurzame inzetbaarheid is erg belangrijk. Als je als werknemer je inzetbaarheid verbetert, blijf je een aantrekkelijke werknemer. Inzetbaar zijn houdt in dat jouw talenten aansluiten op de eisen die de werkgever aan zijn werknemers stelt. Coaching helpt jou hierbij op het gebied van zelfreflectie en ontwikkeling. Voor een coach ga je naar loopbaanadviesbureau Focus. Deze expert stimuleert om het beste uit jezelf te halen. In dit traject krijg je inzicht in jezelf en in je huidige werksituatie. Bij Focus kun je ook kiezen voor de hulp van een e-coach, die 24/7 bereikbaar is. Deze online loopbaancoach beantwoordt al jouw loopbaanvragen.

Bevlogenheid bepaalt grotendeels duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Medewerkers die voldoende bevlogen zijn in hun werk, voelen zich niet alleen fysiek maar ook mentaal erg fit. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Ze nemen veel initiatief om zich verder te ontwikkelen en kunnen het werk goed aan. Maar dat is niet het enige. Bevlogen medewerkers zorgen voor een positieve sfeer in de organisatie, wat invloed uitoefent op de andere medewerkers. Bevlogen medewerkers blijven actief aan hun ontwikkeling werken. Maar hoe krijg je jouw medewerkers geïnspireerd? Hiervoor kun je het loopbaanadviesbureau Focus inschakelen. Door coaching, training of begeleiding van een loopbaancoach bij de loopbaanontwikkeling worden medewerkers geholpen om hun talenten optimaal te benutten!

Met hulp van een loopbaancoach benut je jouw talenten optimaal

Je bent op een punt beland waarbij je je nog verder wil ontwikkelen binnen je loopbaan. Je vindt het wel lastig hoe je hiermee moet beginnen. Schakel dan de hulp in van een loopbaancoach. Deze coach ondersteunt en adviseert je bij de ontwikkeling van je loopbaan. Als resultaat krijg je zicht op je drijfveren, kwaliteiten en waarden. Dit helpt om beslissingen te nemen en vervolgstappen te zetten. Je ontdekt hoe je jouw huidige werk zo goed mogelijk af kunt stemmen op jouw talenten. Zo’n loopbaancoach vind je bij Focus, een landelijk loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Zij bieden zowel diensten aan op organisatie-, team- als op individueel niveau.