You are here: Home » Business » De praktijkinrichting van All Dent

De praktijkinrichting van All Dent

De praktijkinrichting van All Dent. Ik zeg doen! Mijn ervaringen met het bedrijf zijn enorm positief en deze ervaring wil ik graag met jullie delen. Kort geleden opende ik namelijk mijn eigen tandheelkundige praktijk die ik geheel heb ingericht met de hulp en de producten van All Dent.

Mijn tandheelkunde praktijk is nu een jaar open en loopt als een trein. Ik krijg ontzettend veel positieve reacties over mijn werkwijze, inrichting en werknemers. En met dank aan All Dent trek ik nog steeds nieuwe klanten. Nu is natuurlijk de vraag: wat maakt de praktijkinrichting van All Dent zo bijzonder? En waarom raad ik mensen aan om te kiezen voor All Dent?

Waarom All Dent?

All Dent kiezen voor praktijkinrichting is de juiste keuze. Zo is het een bedrijf dat zich focust op kwaliteit en technologie, twee dingen die ik ontzettend belangrijk vond. Vandaar dat het voor mij ook niet moeilijk was om de knoop door te hakken en de keuze te maken. Er zijn verschillende redenen waarom ik voor All Dent heb gekozen, namelijk:

  • All Dent verkoopt betaalbare producten

  • De producten van All Dent zijn verzekerd van onderhoud en service

  • All Dent is enorm klantgericht en heeft op een ontzettend prettige manier contact met zijn/haar klanten. Ze zijn behulpzaam, geven goed advies en onderhouden het contact op lange termijn.

  • Ze maken gebruik van een digitale planner/digitaal volgsysteem. Dit houdt in dat zij een enorm flexibele planning hebben. Dit komt doordat al hun werknemers een technische achtergrond hebben. Zo is iedereen inzetbaar, en is er altijd een plekje vrij.

  • All Dent is enorm goed bereikbaar. Niet alleen zijn zij binnen de openingstijden bereikbaar, maar ook buiten de openingstijden van All Dent kun je een van de werknemers bereiken.

  • Het service team van All dent is super! De service is van hoge kwaliteit, ze zijn snel en staan altijd klaar om te helpen

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de praktijkinrichting van All Dent? Dan kunt u voor meer informatie kijken op hun website. Hierop vindt u alle nodige informatie over het bedrijf, hun werkwijze en hun producten.