Dozen kopen en verzekerd van sterke kwaliteit

Wanneer u dozen gaat kopen staat snelle service bij u natuurlijk hoog in het vaandel. U wilt natuurlijk uw dozen zo snel mogelijk in huis hebben. Gelukkig kunnen wij u de mogelijkheid aanbieden dat wij uw producten binnen 24 uur kunnen leveren. Door een eigen wagenpark kan De Jong Verpakking u zo snel mogelijk van dienst zijn. Met tientallen chauffeurs en vrachtwagens is de transportcapaciteit optimaal. Dit laat zien dat u op een juiste wijze wordt geholpen met betrekking tot de vraag die u heeft binnen de markt. Daarnaast kunnen zij ook leveren op zaterdag, dit ziet u niet veel terug binnen bedrijven binnen deze markt. Zo duurt de levering na het kopen van uw dozen altijd minimaal.

Dozen voor uw assortiment kopen

Kiest u voor De Jong Verpakking? Dan kiest u voor ruime ervaring in het produceren en leveren van golfkarton en massief karton dozen. Zo kunt u uw dozen kopen met de nodige kwaliteit en service. Daarnaast is De Jong verpakking ook de enige onafhankelijke producent van golfkarton in ons koude kikkerlandje. Zodoende kunt u uw assortimentdozen voordelig bij de bron aanschaffen. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om hun dozen te kopen bij dit specifieke bedrijf, dit onder andere door de enorme voorraad en snelle productietijd. Zelfs voor dozen op maat staat De Jong Verpakking voor u klaar. Dus wees verstandig en kies ervoor om in zee te gaan met een professional

De voordelen wanneer u dozen gaat kopen bij de specialist

Dozen kopen doet u natuurlijk bij de specialist met ruime ervaring en de nodige kennis. Dan is het verstandig en zeker aan te raden om eens te kijken naar de mogelijkheden die De Jong Verpakking u kan aanbieden. U profiteert dan van vele voordelen. Zij zijn sinds 1996 een onafhankelijke fabrikant van golfkarton. Daarnaast kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van een flexibele dienstverlening, zo nodig kunnen zij leveren op feestdagen of op een zaterdag of zondag. Verder kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van zeer snelle fabricage, zo is het mogelijk om binnen 5 dagen assortimentsdozen te leveren. Uw wensen en behoeftes staan centraal bij ons!