Een breed aanbod aan onderzoeken, zoals een salmonella onderzoek

Dhzwebsite

Voedselproducten moeten diverse tests ondergaan. Maar welk gespecialiseerd bedrijf kan zulke tests ondergaan? Natuurlijk de specialisten van Mérieux NutriSciences. Dit bedrijf voert diverse analyses uit, zoals een allergenen analyse en analyse waarbij Listeria monocytogenes en gisten worden toegepast. Daarnaast schakelt u dit bedrijf ook in voor verschillende onderzoeken, zoals een microbiologisch, chemisch of salmonella onderzoek. Met mee dan 50 jaar ervaring in het werken met toonaangevende voedingsmiddelenbedrijven, bent u verzekerd van betrouwbare en professionele onderzoeken.

Houdbaarheidsstudies met onder meer een listeria analyse

Uw product heeft allerlei gedaantes tijdens het productieproces, en ondergaat diverse behandelingen. Uw product moet tijdens dat proces en daarna aan de kwaliteitsverwachtingen blijven voldoen. Om verzekerd te zijn van deze kwaliteit, is het noodzakelijk om een houdbaarheidsstudie uit te laten voeren. Tijdens deze studie worden diverse onderzoeken uitgevoerd, waaronder een challenge test. Verschillende bederf of ziekteverwekkers zoals gisten of listeria monocytogenes worden gedurende de analyse gebruikt. Hierdoor weet u zeker dat uw product aan de voedselveiligheid wetgeving voldoet. De professionals van Mérieux NutriSciences zijn u ook graag van dienst op het gebied van een allergenen analyse of salmonella onderzoek.

Laat een analyse, zoals een allergenen analyse, voor verschillende sectoren uitvoeren

Veel voedingsmiddelen lokken bij een aantal mensen diverse allergieën uit. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld farmaceutische producten en cosmetica. Om te weten welke allergenen uw product bevat, is het belangrijk om verschillende tests te doen, uitgevoerd door een specialist. Mérieux NutriSciences is ruim 50 jaar actief op het gebied van onderzoek en analyse, zoals een salmonella onderzoek, onderzoek naar allergenen in voedingsmiddelen of analyse waarbij gisten en listeria worden gebruikt. Na een onderzoek door dit bedrijf weet u zeker dat u aan bijvoorbeeld voedselveiligheid wetgeving voldoet. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met de specialisten. U ontvang altijd een advies op maat.