DHZ website
Image default
Aanbiedingen

Een comfortabele oplossing voor uw tuin die geen aandacht vraagt is kunstgras

Wie is deze week aan de beurt om het gras te maaien? Hoeveel kost het onderhoud van sportvelden? Het kost veel moeite om natuurlijk gras in een goede staat te houden. En het is een bron van irritatie als een voetbalveld bijvoorbeeld modderplekken heeft na een regenbui, of als uw kinderen in het stof spelen omdat uw gazon niet goed wil groeien. Het onderhouden van grasvelden kost tijd en geld. Kunstgras is door de jaren heen zo ver ontwikkeld, dat u het verschil met natuurlijk gras alleen nog merkt in de afwezigheid van irritatie, kosten en moeite.

Waar moet u op letten als ik kunstgras gaat kopen?

Er zijn veel verschillende soorten kunstgras. Als u overweegt om kunstgras te kopen, dan moet u eerst nadenken over de plek waar het komt te liggen en hoe het gebruikt gaat worden. Er bestaan namelijk speciale varianten voor bijvoorbeeld plekken die intensiever gebruikt worden, zoals voetbalvelden. Deze varianten zijn steviger en branden niet bij het vallen. Andere soorten, zoals siergras, zijn specifiek gemaakt om er mooi uit te zien, maar houden het bij intensief gebruikt niet vol. Ook moet u letten op de kwaliteit van het product voor u besluit welk merk kunstgras u gaat kopen. Sommige merken gebruiken bijvoorbeeld helemaal geen toxische stoffen zodat kleine kinderen er veilig aan kunnen likken als ze dat willen.

Deze specialist geeft deskundig advies

U kunt online veel informatie vinden over welk soort kunstgras u het beste kunt kopen, maar u kunt er ook voor kiezen direct bij een winkel langs te gaan. Kunstgrasgigant heeft winkels door heel Nederland. Ze beschikken over het grootste aanbod op het gebied van kunstgras. Als u vragen heeft, of het materiaal zelf wilt voelen, kunt u bij een van de winkels langsgaan. De verkoper kan u precies vertellen wat de voor- en nadelen zijn van verschillende opties en hoeveel het kost om het kunstgras te laten leggen.

https://www.kunstgrasgigant.nl/