DHZ website
Image default
Dienstverlening

Een goedkope en uitstekend verzorgde uitvaart

Budget Uitvaartzorg, gevestigd in Hoofddorp in de provincie Noord-Holland, organiseert voor iedereen een respectvol afscheid passend binnen ieders budget. Het uitvaartbedrijf heeft diverse pakketten ontwikkeld zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden en de kosten. Doordat het bedrijf korte lijnen heeft met uitvaartverzorgers en leveranciers verzorgen zij een goedkope uitvaart die tot in de puntjes geregeld is.

Maak een keuze uit diverse pakketten

Door de pakketten die het uitvaartbedrijf aanbiedt, heeft u duidelijk inzicht in de kosten voor de crematie of begrafenis. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Een Basis Pakket. Hierbij ontvangt u een compleet verzorgde crematie of begrafenis zonder plechtigheid. Er zijn diverse aspecten inbegrepen zoals een telefonische bespreking van de uitvaart en de levering van een uitvaartkist. U kunt het pakket tegen betaling uitbreiden.
  • Een Plus Pakket. U ontvangt hierbij een compleet verzorgde crematie of begrafenis met een intiem (klein) afscheid. Hierbij zijn diverse aspecten inbegrepen zoals het vervoer van de overledene naar het uitvaartcentrum en de mogelijkheid om afscheid te nemen in het uitvaartcentrum. Tegen betaling kunt u het pakket uitbreiden.
  • Een Extra Pakket. U kiest voor een compleet verzorgde crematie of begrafenis met een verzorgde plechtigheid. Er zijn vele aspecten inbegrepen zoals de mogelijkheid om muziek af te spelen en foto’s te tonen in de zaal van het uitvaartcentrum. Tegen betaling zijn er extra toevoegingen mogelijk. Ook kunt u tegen betaling consumpties laten verzorgen.

Door te kiezen voor een van de pakketten van het uitvaartbedrijf uit Hoofddorp organiseren de specialisten een uitstekend verzorgde en goedkope uitvaart.

Zorg voor een respectvol afscheid

Iedereen verdiend een waardig afscheid. Zo kunt u op een respectvolle manier afscheid nemen van uw geliefde. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met de behulpzame medewerkers. De helpdesk is 24/7 bereikbaar. De specialisten helpen u graag verder en organiseren met veel liefde een goedkope uitvaart die tot in de puntjes in geregeld.  

Gerelateerde artikelen

Huur een stretchtent voor uw bijeenkomst

Koop uitstekende fietsonderdelen in deze webshop

Huur een stretchtent voor uw bijeenkomst