Een hotel management opleiding op het hbo op je eigen tempo

Dhzwebsite

Als je net je havo of vwo diploma hebt gehaald, is het tijd om een vervolgopleiding te kiezen. Maar ook als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging is het goed om een opleiding te volgen. Kies er dan voor om een hotel management of grafische opleiding op het hbo te volgen bij Linnartz Opleidingengroep. Omdat je ervoor kunt kiezen om een aantal extra vakken te volgen of andere modules, deel jij de opleiding in zoals jij dat wilt. Zo leer je op je eigen tempo. Ga je liever in de avonduren naar school, omdat je overdag werkt? Ga je juist liever overdag naar school om ’s avonds te werken? Het kan allemaal als je een opleiding volgt bij Linnartz Opleidingengroep.

Deel je grafische opleiding helemaal zelf in

Wil jij graag een andere kant op met je carrière? Of wil je juist volledig gaan voor een nieuwe opleiding tot grafisch ontwerper waarbij je overdag lessen volgt? Dan ben je bij Linnartz Opleidingengroep aan het juiste adres. Hier deel jij je opleiding precies in zoals jij dat zelf wilt. Het opleidingsinstituut biedt je optimale flexibiliteit en vrijheid, waardoor jij jouw diploma haalt op je eigen tempo. Ben je er nog niet uit of een grafische opleiding voor jou is weggelegd? Bekijk dan eens de andere opleidingen van Linnartz Opleidingengroep. In het aanbod vind je onder andere een hotel management, event management en een webdesign opleiding op het mbo en het hbo.

Volg een vol- of deeltijd opleiding hotel management op het hbo

Als jij een passie hebt voor horeca is het aan te raden om een opleiding hotel management op het hbo te volgen. Dit doe je bij ene specialist als Linnartz Opleidingen groep. Hier studeer je volledig op je eigen tempo. Wil je een voltijd opleiding volgen door twee dagen of avonden per week naar school te gaan? Of gaat je voorkeur uit naar een deeltijd opleiding waarbij je één avond of dag per week lessen volgt? Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Liever iets anders studeren? Dan is een grafische opleiding, interieuropleiding of een van de andere opleidingen misschien iets voor jou.