DHZ website
Image default
Business

Een photobooth op jullie feestje

Vaak zie je bij feestjes een grote lijst die ooit om een schilderij heeft gezeten en daar gaan dan de gasten door omlijst op de foto, maar er is nu een nieuwe trend in feestland: een photobooth op locatie. Zo’n fotohokje geeft de meest hilarische foto’s. Evenses is één van de entertainmentbureaus die zo’n fotohokje te huur heeft. Het wordt op de gewenste locatie afgeleverd en gemonteerd. Ook zal er de hele avond iemand bij aanwezig zijn om de mensen aanwijzingen te geven en een oogje in het zeil te houden.

 

Een kleurenexplosie

Je hoeft niet bang te zijn dat mensen het fotohokje voorbij lopen zonder het op te merken. In tegendeel: het hokje springt erg in het oog vanwege de felverlichte platen die in allerlei leuke LED- kleurtjes af te stemmen zijn of zelfs van tijd tot tijd overgaan in een nieuwe kleur. Het heeft iets feestelijks en ook van binnen leveren die leuke kleurtjes een goede bijdrage aan de toch al spectaculaire foto’s van zeer goede kwaliteit.

 

Bepaal zelf hoe de foto’s eruit komen te zien

Je kunt van tevoren aangeven hoe je de lay-out wilt hebben. Je kunt drie foto’s per pagina kiezen of drie kleine en één grotere. Ook kun je er een eigen kleur aangeven en een persoonlijke tekst of logo op laten zetten. De foto wordt dan een geweldig aandenken, zowel voor de gast als voor jezelf. Je kunt er namelijk een heel leuk plakboek van maken. De tekst, kleur en lay-out zijn de enige zaken die je kunt bepalen wanneer het gaat om de fotovellen die afgedrukt worden. Hoe de mensen uiteindelijk op de foto

 

Wacht af hoe de mensen erop staan

De tekst, kleur en lay-out zijn de enige zaken die je kunt bepalen wanneer het gaat om de fotovellen die afgedrukt worden. Hoe de mensen uiteindelijk op de foto komen te staan, is een grote verrassing. Aangezien er vanuit Evenses allerlei maffe accessoires mee komen – hoedjes, snorren, pruiken, zullen sommige mensen zich carnavalesk uitdossen, maar anderen zullen er juist heel statig en serieus opstaan. Je kunt nu al uitkijken naar het avondje foto’s kijken waarbij veel gelachen zal worden.

Gerelateerde artikelen

Een wortelkanaalbehandeling om uw tanden gezond te houden.

Houd u zwembad schoon, ook in de winter

Tips om een kindvriendelijk balkonhekwerk toe te passen