DHZ website
Image default
Dienstverlening

Hoe maak je eenvoudig en snel een LCC berekening?

Sta je aan het begin van een bouwproject, maar is het nog niet helemaal duidelijk wat de kosten hiervan gaan worden? Dan is het verstandig om een LCC berekening te maken. Door de Life Cycle Costing in kaart te brengen, kun je in een opslag zien welke kosten je verwacht te maken. Op basis daarvan kun je analyses maken en je beslissingen afstemmen. Komen de kosten bijvoorbeeld niet te hoog uit? Is het project haalbaar en waar zou je eventueel kosten of tijd op kunnen besparen? Met een overzichtelijke LCC berekening wordt dit een stuk makkelijker. Omdat het handmatig berekenen van de kosten veel tijd in beslag neemt, heeft het bedrijf Life Cycle Vision een professionele app ontwikkeld. Deze tool berekent automatisch de kosten van jouw project en is binnen een paar minuten klaar. De app is dus niet alleen heel eenvoudig, maar ook nog eens erg snel.

Een betrouwbaar overzicht van de kosten

De app van Life Cycle Vision is zeer gebruiksvriendelijk en kan door iedereen gebruikt worden. Door het invullen van enkele gegevens en variabelen wordt er een berekening gemaakt van de levensduurkosten van alle gebruikte bouwinstallaties. Je kunt onder andere een kostenberekening maken voor de aanschafkosten, energiekosten en onderhoudskosten. Verschillende bouwkundige randvoorwaarden worden automatisch in de berekening meegenomen. Denk daarbij aan duurzaamheidsambities, nieuwe aanbestedingsvormen en de wens om kosten te besparen. Zo krijg je een betrouwbaar en passend overzicht van de kosten.

Andere functies van de app

Naast het maken van kostenberekeningen biedt de app van deze specialist nog meerdere mogelijkheden. Zo biedt de tool ontwerpoplossingen aan, kun je installatieconcepten vergelijken en wordt zelfs het integraal ontwerpen makkelijker gemaakt. De app kan in elke fase van het bouwproject ingezet worden. Daarnaast is het mogelijk om een cursus te volgen om de tool helemaal onder de knie te krijgen.

Probeer de app gratis uit

Wil jij ook een LCC berekening maken via de app van Life Cycle Vision? Neem dan contact op met deze expert en zij helpen je graag verder. Als je de app eerst wilt uitproberen, kun je een proefpakket aanvragen. Je kunt de app dan een week lang gratis uitproberen en met eigen ogen zien hoe alles werkt en of het een goede oplossing kan zijn voor jouw bedrijf.

https://www.lifecycle.vision/nl/

Gerelateerde artikelen

De drie fasen van pijnrevalidatie

Schakel deze hovenier uit Breda in voor elke klus in uw tuin

Domotica systemen maken de processen in uw woning een stuk gebruiksvriendelijker