DHZ website
Image default
Dienstverlening

Hou uw gebouw schoon met droogloopmatten

Als u een bedrijfspand heeft, kent u het wel. Bij slecht weer loopt iedereen vuil van buiten naar binnen, waardoor uw entree er al snel niet meer representatief uitziet. Er ligt dan namelijk algauw veel viezigheid binnen. Heeft u hier ook genoeg van? Dan zijn droogloopmatten de oplossing! Deze oplossing is zeker ideaal in het Nederlandse weer. Zo’n mat neemt namelijk zoveel mogelijk vocht op, waardoor vuil en vocht niet meer mee naar binnen worden genomen. Kleine vuiltjes zoals zand worden opgenomen in de mat. Een droogloopmat is echter wel wat anders dan een schoonloopmat! Een schoonloopmat neemt namelijk geen vocht op en is alleen bedoeld om vuil van de schoenen af te schrapen.

Met droogloopmatten waarborgt u ook de veiligheid van uw medewerkers

Met droogloopmatten krijgt u niet alleen schone vloeren, maar ook de veiligheid wordt verbeterd met deze matten. Deze voorkomen namelijk natte vloeren en bijbehorende glijpartijen. Zo glijden uw medewerkers en bezoekers niet meer uit, zodat de veiligheid gewaarborgd wordt. Ook de mat glijdt niet van zijn plaats, door de geavanceerde onderkanten:

  • Vinyl onderkant
  • Rubberen onderkant

Vinyl is waterbestendig en glijdt niet snel weg, doordat het vocht wordt opgenomen. Bijkomend voordeel hiervan is dat de mat ook niet afgeeft op de vloer. Droogloopmatten met een rubberen onderkant zijn extra sterk en gaan dus lang mee. Ook zijn matten met een rubberen onderkant eenvoudig te reinigen.

Bestel uw droogloopmatten eenvoudig online

Zou u deze droogloopmatten graag bestellen? Bestel ze dan bij Matten.nl. de specialist in matten voor professionele doeleinden. Hier bestelt u ze eenvoudig en snel. Ze worden vervolgens snel bezorgd, zonder verzendkosten. Ook maakt deze specialist matten op maat. U kunt bijvoorbeeld een logo of slogan in de mat laten creëren, en er zijn diverse afmetingen mogelijk. Zo passen de droogloopmatten precies bij uw bedrijf. Bestel dus snel.

https://www.matten.nl/

Gerelateerde artikelen

Epoxyhars kopen voor al uw constructies

Hulp bij het overstappen naar een andere autoverzekering

Hoe maak je eenvoudig en snel een LCC berekening?