Interieur op maat in uw waterdichte koffer of flightcase

Wat de koffer van uw keuze ook is, ze worden altijd voorzien van interieur op maat. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Het interieur wordt geproduceerd met behulp van verschillende materialen zoals schuim, kunststof, aluminium, hout of geëxpandeerd polypropyleen (EPP). Kies uit een ruim aanbod aan schuimsoorten zoals harde, zachte of antistatische varianten. Of gaat uw voorkeur uit naar kunststofpanelen als tussenschotten of sterk aluminium voor heftige, externe factoren?  In het moderne machinepark wordt uw maatwerk flightcase of waterdichte koffer van kofferfabriek Gefken volledig op maat samengesteld door een team van gespecialiseerde vakmannen. Veelzijdig maatwerk van hoogstaande kwaliteit: dat is wat u kunt verwachten.

Waterdichte koffer van Europese kwaliteit

Weet u hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn bij de koffergigant uit Den Haag? Voor koffers in iedere branche heeft Gefken een uitgebreide keuze in op maat gemaakte flightcases en koffers van goede kwaliteit. Desgewenst voorziet de specialist uw koffer van een interieur op maat. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase op maat met gps. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen.

Verschillende mogelijkheden met een waterdichte koffer

Er zijn onvoorstelbaar veel mogelijkheden op het gebied van koffers. Zo is er voor iedere branche een oplossing. Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer of wilt u een flightcase op maat laten maken, zodat u gemakkelijk op reis gaat. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken?