DHZ website
Image default
Dienstverlening

Laat uw elektrische installatie professioneel keuren via een scope 8 of 10 inspectie

Als werkgever draagt u de verantwoordelijkheid voor het creëren van een veilige werkomgeving voor al uw werknemers. Een niet onbelangrijk onderdeel hiervan is de veilige en goede werking garanderen van uw elektrische installatie. Hoe u dit kunt bewerkstelligen? Door een regelmatige Scope 8 en Scope 10 inspectie te laten uitvoeren, door een onafhankelijke specialist. Hiervoor kunt u rekenen op de experts van Omega Inspectie.

Gecertificeerde SCIOC Scope 8 inspectie

De Scope 8 is een gestandaardiseerde inspectie van de elektrische installatie. De inspectie baseert zich op de NEN 3140 norm van Nederland, zodat u weet dat deze naar behoren en volgens de richtlijnen wordt uitgevoerd. Om dit te garanderen, mag een scope 8 enkel worden uitgevoerd door een bedrijf of inspecteur met SCIOS certificatie, waarover Omega Inspectie beschikt. Hoewel het laten uitvoeren van een Scope 8 inspectie niet wettelijk verplicht is, is het wel aan te raden. Zo worden mogelijke problemen met de elektrische installatie tijdig opgespoord, en voorkomt u schade, verwondingen en andere problemen.

Vraag uw Scope 10 of Scope 8 inspectie aan

Naast een Scope 8 inspectie, kunt u bij Omega Inspectie ook rekenen op een deskundige inspectie volgens Scope 10. Deze inspectie is vaak verplicht bij verzekeraars wanneer u als bedrijf een brandverzekering wenst af te sluiten, of te verlangen. De Scope 10 dient dan ook om het brandrisico en het brandniveau van een elektrische installatie vast te stellen. Verder wordt ook gekeken naar gevaar van elektrocutie en persoonlijk gevaar. Ook de Scope 10 moet verplicht worden uitgevoerd door een expert met SCIOS certificatie. Wanneer de Scope 10 inspectie problemen aan het licht brengt, vertelt Omega Inspectie u graag meer over welke maatregelen u moet nemen om deze op te lossen. Waarborg de veilige werking van uw elektrische installatie en schakel een expert van Omega Inspectie in voor een professionele inspectie volgens de geldende normen.

Gerelateerde artikelen

Het gemak van een houten of glazen schuifdeur

Stalen trappen met houten treden koopt u hier

Schakel deze expert in logopedie vlak bij Bergen op Zoom in