DHZ website
Image default
Business

Laptop repareren Utrecht

Je kan je laptop laten repareren in Utrecht door ons computer reparatie bedrijf. We bieden hierbij ook diverse pc reparatie services. Zo kan je ervoor kiezen om een herinstallatie van Windows uit te laten voeren. Dat kan gedaan worden in het geval dat er een nieuwe versie van het besturingssysteem uit is gekomen natuurlijk, maar het is ook nuttig wanneer de computer traag is geworden.

Men kan bijvoorbeeld een laptop repareren in Utrecht door oude nutteloze programma’s te verwijderen. Wanneer deze de boel ophouden en de processen vertragen is het verstandig deze weg te halen van de harde schijf. Ook virussen kunnen zich hebben geïnstalleerd in het systeem waardoor alles vele malen trager is geworden. Door een grote schoonmaak te houden waarbij de hard disk gewist en een nieuwe Windows krijgt kan de vertraging worden verholpen. En zo zijn er nog talloze andere services die we aanbieden om jouw laptop te repareren.

Computer reparatie services

Het is mogelijk om een laptop te laten repareren in Utrecht door fysieke delen te vervangen. Mocht het toetsenbord aan vervanging toe zijn en toetsen bevatten die niet (goed) meer werken dan kunt u ons inschakelen. We kunnen bijvoorbeeld ook de schermen van laptops vervangen. Deze beeldschermen zullen door een professional moeten worden verwijderd wanneer er een barst of iets dergelijks in terecht is gekomen. Deze schermen zijn immers in het apparaat geïntegreerd waardoor het enige kennis en vaardigheid vergt om dit uit te voeren. Kies om die reden voor onze computer reparatie services in Utrecht.

Opschonen van PC

Ook het opschonen van de pc is er belangrijk. Zo kan men de harde schijf laten wissen en alle belangrijke bestanden op een backup laten opslaan. Dan weet je dat alleen de relevante informatie overblijft en dat het besturingssysteem opnieuw geïnstalleerd kan worden om deze weer sneller te maken. Als je dus je laptop wilt laten repareren in Utrecht doe dat dan bij ons.

 

https://mypcutrecht.nl/

Gerelateerde artikelen

Laadpaal kiezen

Een CV ketel offerte aanvragen

Last van ongedierte herkennen, doe je zo!