You are here: Home » Zakelijk » Leef je passie en ga werken in de binnenvaart

Leef je passie en ga werken in de binnenvaart

Veel mensen dromen ervan om te werken in de binnenvaart. En dat is niet gek ook. Ga maar na. Je leeft een vrij bestaan en bent veel op het water te vinden. Tegelijkertijd heb je ook een vaste bodem om op te staan. Je hebt een veilige thuishaven. Zo kun je een beroep als matroos in de binnenvaart perfect combineren met een gezin en eigen huis. In feite combineer je zo dus het beste van twee werelden. Klinkt dit jou ook fantastisch? En kun je niet wachten om aan de slag te gaan als matroos in de binnenvaart? Dan is het aan te raden om eens contact op te nemen met Exho. Dit bedrijf is een uitzendbureau dat schippers, stuurmannen en matrozen opleidt en ze vervolgens aan een mooie en passende baan in de binnenvaart helpt.

Zoek het avontuur op als matroos in de binnenvaart

Werken als matroos in de binnenvaart is een prachtig beroep. De baan is afwisselend en vooral avontuurlijk. Dat terwijl je ook gewoon zekerheid hebt. Zo weet je dat je aan het einde van de dag gewoon weer aanmeert bij jouw veilige thuishaven. Je werkt geen 9 tot 5 dagen. Wel weet je van tevoren altijd welke uren je gaat werken. Ook krijg je bij het bedrijf Exho een vast aantal vakantiedagen. Dat zijn er 26 per jaar. Nog niet overtuigd? Gelukkig zijn er nog veel meer voordelen. Hadden we het al gehad over het aantrekkelijke salaris en de nóg betere arbeidsvoorwaarden? Zo is er zicht op een vast contract in de toekomst en ga je werken in een leuk. Dit maakt werken als matroos in de binnenvaart voor veel mensen de ideale baan.

Ga jij binnenkort van wal als matroos in de binnenvaart

Ben jij na het lezen van dit artikel helemaal overtuigd om te gaan werken in de binnenvaart? Omdat je avontuur wilt combineren met vastigheid? En omdat het je passie is om op het water te zijn? Dan kunnen we je nog maar één laatste tip meegeven: solliciteer gewoon bij Exho. Dat is de enige manier om erachter te komen of een carrière als matroos in de binnenvaart echt wat voor jou is. Solliciteer vandaag nog en je gaat binnenkort al van start met de opleiding. Vaar jij in de toekomst over de prachtige kanalen van ons land?