Met een octrooi zorgt u voor bescherming van uw ontwikkelde technische proces

Bent u al bekend met het octrooi bescherming? Een octrooi is een type patent. Het verschil met een normaal patent? Het octrooi is van toepassing op technische producten en processen. Als u bijvoorbeeld een product heeft bedacht voor de consument of een uniek proces heeft bedacht voor het verbeteren van uw productieproces, dan wilt u niet dat dit gekopieerd wordt door de concurrent. Schakel IPecunia Patents in voor de begeleiding van het onderzoeken of het patent geldig is, het aanvragen ervan en het monitoren of het octrooi niet wordt gekopieerd. Met hun jarenlange ervaring weet u zeker dat u een betrouwbare partij inschakelt en u niets over het hoofd ziet tijdens het aanvragen van de octrooi bescherming.

Waarom moet ik een patent aanvragen?

Als echte innovator bent u constant bezig om nieuwe ideeën te bedenken. Heeft u deze keer iets echts innovatiefs ontwikkeld? U wilt dan natuurlijk niet dat er iemand anders stiekem met uw idee vandoor gaat. Een patent aanvragen is in dat geval een uitstekende keuze. Door het aanvragen van een patent zorgt u ervoor dat niemand anders uw product of proces mag kopiëren. Waar begint u met het aanvragen van een patent? Bij het inschakelen van een specialist als IPecunia Patents. Zij zijn specialist in patenten en octrooi bescherming en weten precies welke stappen u moet zetten om op een effectieve manier een patent of octrooi aan te vragen.

Bescherm uw merk door het aanvragen van een patent

Als ondernemer is het vaak verstandig om een patent aan te vragen. Uw eigen bedrijf beschikt immers over een aantal unieke eigenschappen. Wat dacht u van uw naam, huisstijl en de merknaam van uw product? Het is daarom erg belangrijk dat u zorgt dat dit niet door anderen gekopieerd wordt. Hoe u dit doet? Door het aanvragen van een patent bij een specialist als IPecunia Patents. Deze voorziet u van een strategisch advies, waardoor u op een zo efficiënt mogelijke manier uw merk laat vastleggen. Deze specialist analyseert of uw merk ook echt in aanmerking komt voor het aanvragen van een patent en begeleidt u bij het aanvragen. Heeft u ook technische processen of producten die u wilt patenteren? Kies dan voor octrooi bescherming. Ook hierbij helpt de specialist u graag.