Op een veilige en betrouwbare manier de hotspot van uw hond behandelen

HFL Laboratories BV heeft verschillende producten ontwikkeld om hotspot bij de hond op een veilig en betrouwbare manier te behandelen. U wilt immers niet dat u hond nadelige bijwerkingen of neveneffecten ondervindt tijdens het genezingsproces voor hotspot plekken op de huid. De Remedy+ producten zijn volstrekt hormoon- en antibioticavrij, waardoor ze veilig te gebruiken zijn en u de zekerheid geven dat uw hond snel zal herstellen. Het genezingsproces wordt met deze producten bevorderd, zodat de hotspot plekken op de huid spoedig zullen afnemen. Mogelijke ontstekingen, pijnlijke en warme plekken zullen zo geen kans meer hebben. 

Effectief herstel van een hotspot

De hotspot bij uw hond is goed te behandelen, maar dit moet gebeuren met de juiste middelen. Sommige zalven kunnen het effect van ontstekingen op de huid enkel verergeren. De Remedy+ producten van HFL Laboratories BV bieden hierin een veilig alternatief, waardoor u ook kunt vertrouwen op het wegblijven van hotspots in de toekomst. Online in de webshop zijn verschillende producten te bestellen die bij zullen dragen aan een spoedig herstel voor uw hond. Zo kunt u kiezen de hotspot bij uw hond te behandelen met de Remedy+ Sweet Itch wasgel, die specifiek is ontwikkeld om eczeem of allergieën te bestrijden. Als uw hond een schilferige of gevoelige huid heeft, is dit tevens de aangewezen optie. Bij jeuk kiest u juist voor de Remedy+ Cerazinc-crème, die de huid verkoeling en verlichting geeft. 

Symptomen van een hotspot bij honden

Voor u weet of uw hond een hotspot heeft en deze kunt behandelen, is het belangrijk eerst correct te symptomen te herkennen. U kunt een hotspot bij uw hond herkennen door het gedrag dat uw huisdier vertoont. Als uw hond veelvuldig op eenzelfde plek likt of bijt, dan zit hier mogelijk een huidirritatie. Dit kan worden veroorzaakt door eczeem of allergieën, maar de hond kan ook zelf een wond creëren door te bijten of krabben als het dier veel stress ervaart. Om succesvol de hotspot van uw hond te behandelen, kiest u voor Remedy+ producten van HFL Laboratories BV. De producten helpen alle symptomen en klachten bij uw hond te verzachten, waardoor deze spoedig kan herstellen.

https://www.hfl-animalhealth.com/