You are here: Home » Bedrijven » Persoonlijk advies bij het kopen van producten om waterlast te voorkomen

Persoonlijk advies bij het kopen van producten om waterlast te voorkomen

Advanced Sealing Technology (AST) heeft producten van de meest toonaangevende merken, zoals Hallite. Daarnaast biedt deze specialist ook eigen producten in het assortiment aan. U kiest uit verschillende hardheden en samenstellingen. Zo zit er altijd tussen wat u zoekt. Het assortiment van Advanced Sealing Technology om wateroverlast te voorkomen bestaat onder andere uit diverse O-ringen, afdichtingen voor pompen, zuigers en stangen. Ook heeft de specialist diverse lagers in het aanbod, om de oplossingen zo soepel mogelijk te laten lopen. Met dit complete scala aan producten is er altijd een oplossing voor uw wateroverlast. Hier geven wij u graag persoonlijk advies over. 

De heldere projectaanpak van de specialist om wateroverlast te voorkomen

U heeft een eigen onderneming en al enige tijd last van lekkage. Dit wilt u zo snel mogelijk oplossen, maar u weet niet hoe. Laat u het dan maar zo? Dan ontstaan er misschien verborgen kosten van formaat. Advanced Sealing Technology (AST) werkt projectmatig om de lekkage op te lossen en nieuwe lekkages te voorkomen. We bekijken eerst waar de problemen vandaan komen en waar ze zich voordoen. Vervolgens wordt er een plan van aanpak gemaakt, waarin ontwerpen worden gemaakt voor de oplossingen. Deze worden uitvoerig getest. Na de implementatie vinden wij het heel belangrijk dat wij uw goedkeuring krijgen. Zo weten wij zeker dat de oplossing ook echt werkt. 

Wateroverlast voorkomen met de anti-overstromingsartikelen van de specialist

Als u op zoek bent naar anti-overstromingsartikelen kiest u voor Advanced Sealing Technology (AST). Hier vindt u een uitgebreid assortiment standaard afdichtingen en afdichtingssystemen op maat. Dit kan op structurele basis, maar ook op projectbasis. Voor het ontwikkelen van oplossingen om wateroverlast te voorkomen, werkt AST met grote Europese en Amerikaanse kwaliteitsmerken van afdichtingen en glijlager systemen. Toch zijn de oplossingen van deze specialist verrassend goed geprijsd. U heeft de mogelijkheid om alle oplossingen per stuk te bestellen. Zo heeft u niet te maken met standaard verpakkingen, en minimale waardes voor uw order. De oplossingen van AST zijn een combinatie van technische kennis, kwaliteitsproducten en service. Zo pakt u het risico op wateroverlast aan.