DHZ website
Image default
Business

Q Core: de hulp bij aanbestedingen

Q Core is de specialist in het geven van hulp bij aanbestedingen. Wij zijn de schakel tussen jou en de overheid. Door het hele proces heen helpen wij jou van begin tot eind. Van het spotten van de juiste tender tot het indienen van de inschrijving. En niet te vergeten: het vieren van de vergunning!

Hulp bij aanbestedingen via tender management

Wij bieden 2 soorten hulp bij aanbestedingen aan. De eerste is begeleiding op aanvraag. Dit is geschikt voor organisaties die nog niet bekend zijn met aanbesteden. Ook is begeleiding op aanvraag geschikt voor organisaties waarbij het niet lukt om te winnen. Als laatste is deze begeleiding ook voor organisaties die steeds complexere aanbestedingen willen gaat doen en daarom meer expertise nodig hebben. Wij hebben verschillende specialisten in huis, zodat wij de volledige regie over kunnen nemen. Zo bieden wij de maximale hulp bij aanbestedingen aan voor een bedrag dat ligt tussen de €3.500,00 en €6.000,00.

Als tweede bieden wij begeleiding bij meerdere tenders. Voor een vast bedrag met meerdere aanbestedingen per jaar. Dit is een soort abonnement die u kunt afsluiten. Dit doet u als u zeker weet dat u meerdere inschrijven wilt doen op aanbestedingen. Hierbij krijgt u voor een vast bedrag begeleiding en advies voor een vastgesteld aantal aanbestedingen.

Tendersignalering

Door nog extra hulp bij aanbestedingen te krijgen is het slim om de TenderApp te installeren. Dit is een App waarmee je de beste signaleringen in je inbox krijgt. Dit is de meeste recente en beste informatie. De TenderApp is een database met alle informatie over openbare Europese en Nationale aanbestedingen. Als u deze Tendersignalering bij Q Core laat instellen, zorgen wij voor de beste hulp bij aanbestedingen. Dan wordt er gezorgd dat het zoekprofiel precies op maat gemaakt wordt voor u.

Inschrijven

Als u de hulp bij aanbestedingen heeft gelezen en de juiste heeft gekozen, kunt u zich inschrijven. Zo kunnen we uw commerciële kansen maximaal benutten. En alle zorgen worden uit handen genomen door het begeleiden van A tot Z. Wij zien graag een samenwerking met u tegemoet. Laat via een druk op de knop weten dat u geïnteresseerd bent.

Gerelateerde artikelen

lichtadvies laten maken

Voor Business blogs, blog-artikelen.nl

Een veilige buurt voor de kinderen