You are here: Home » Industrie » Regel van A tot Z uw groutanker en damverankering

Regel van A tot Z uw groutanker en damverankering

Het is een groot project om de verankering van de grond, wand of dam te regelen. De verankering van grond, een wand of een dam is een groot project. Dit gaat gepaard met veel deadlines en stress voor een aannemer. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen doet u er goed aan om een specialist in te schakelen. Verankering met behulp van een groutanker laat u doen door De Vries Titan. Naast het plaatsen met behulp van een ankerboormachine, beschikt dit bedrijf beschikt over een eigen ontwerpafdeling die naast het ontwerp ook de berekeningen voor het project uitvoert. U vertrouwt op een expert die u van het voorstadium tot aan de uitvoering assisteert.

Van damversterking tot verlegging van een kanaal, het gebruik van een groutanker is een pré

Geeft of heeft u de opdracht om een kanaal aan te leggen? Dan is het belangrijk dat al het water goed op de juiste plek blijft. Om dit te garanderen gebruikt u bijvoorbeeld een damconstructie of damwand. Het is uiteraard zaak dat deze goed blijven staan. Daarom schakelt u een specialist in die met een groutinjectieanker alles stevig vastlegt. Deze specialist in verankering van wanden of grond is De Vries Titan. Met meer dan 15 jaar ervaring realiseren ze projecten in binnen- en buitenland. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere bouwkundige en civieltechnische aannemers. Bent u dus op zoek naar een specialist in damverankering of funderingsherstel? De Vries Titan is het bedrijf voor u.

Kies voor de groutanker van de specialist uit Werkendam

Zoekt u een specialist voor de verankering van uw dam, kade of andere locatie? Het bedrijf dat u zoekt voor uw opdracht is De Vries Titan Het gebruik van een groutanker komt met name voor bij het aanleggen van bijvoorbeeld een kanaal voor de scheepsvaart. Daarnaast wordt het toegepast ter verankering van de grond. Sinds de oprichting in 1999 heeft De Vries Titan al meer dan 1000 opdrachten uitgevoerd. Zo is er ervaring bij de herinrichting van havens, maar ook de verbetering van diverse dijken door heel Nederland. Met deze opgedane kennis en ervaring wordt ook uw opdracht met succes afgerond.