DHZ website
Image default
Dienstverlening

Schakel deze expert in logopedie vlak bij Bergen op Zoom in

Kinderen die baat zouden kunnen hebben bij de hulp van een expert in logopedie, kunnen uitstekend terecht bij Trivers Logopedie Roosendaal, die een praktijk heeft nabij Bergen op Zoom. Zij leveren altijd zorg op maat. Ze staan klaar voor kinderen van 6 tot 18 jaar, én hun ouders:

  • Uw kind krijgt ademhalingsoefeningen mee, wat de spraak bevordert
  • Er wordt bekeken of uw kind goed hoort, want dat kan ook spraakproblemen veroorzaken
  • Taalproblemen als dyslexie worden uitgesloten
  • Er wordt voor gezorgd dat uw kind op de juiste manier informatie verwerkt
  • Eventuele slikproblemen bij uw kind worden opgespoord en opgelost
  • Uw kind krijgt spaakoefeningen mee
  • Uw kind krijgt ook stemoefeningen

Laat uw kind effectief behandelen door deze expert

Als uw kind de hulp van een logopedist nodig heeft, dan wilt u dat deze logopedist de beste is. Bij Trivers Logopedie Roosendaal krijgt u altijd de beste zorg van regio Bergen op Zoom. Deze logopedisten staan altijd ingeschreven in het register van zorgverleners, zodat u altijd de beste zorg krijgt. Overigens krijgen niet alleen kinderen met logopedische problemen deze zorg, maar ook kinderen met leerproblemen zoals dyslexie. Daarnaast helpen ze ook kinderen met gedragsproblemen. Zo krijgt uw kind altijd de beste zorg, wat het probleem ook is.

Een verwijsbrief is niet nodig

Spelen er spraak-, taal- of leerproblemen bij uw kind, en is snelle hulp geboden? Vraag deze hulp aan Trivers Logopedie Roosendaal, dé specialist in de buurt van Bergen op Zoom. Zij zijn al meer dan 10 jaar lang dé specialist in logopedie in deze regio. De juiste zorg voor uw kind kan vaak snel geregeld worden, want vaak is er geen verwijsbrief van een arts nodig. Meld uw kind dus snel aan voor de juiste zorg bij logopedische problemen. Deze zorg wordt geleverd door Trivers Logopedie Roosendaal, dé expert in regio Bergen op Zoom.

 

https://triverslogopedieroosendaal.nl/

Gerelateerde artikelen

Huur een stretchtent voor uw bijeenkomst

De drie fasen van pijnrevalidatie

Een cursus datavisualisatie brengt jouw idee tot leven