DHZ website
Image default
Banen en opleidingen

Uitzendkrachten gezocht? Integreer dit platform in uw recruitmentproces!

Werkt u op de recruitmentafdeling van een bedrijf waar met enige regelmaat wordt gezocht naar uitzendkrachten? Dan krijgt u waarschijnlijk geregeld te maken met lastige zoektochten binnen diverse uitzendbureaus. Maar wist u dat het helemaal niet nodig is om het aanbod van allerlei verschillende bureaus op hun websites te bekijken? Er bestaat namelijk ook een platform waarop het aanbod van al deze bureaus is gecombineerd. Dit platform is ontwikkeld door het bedrijf FYFF (Find Your Flex Force) en kan door iedereen kosteloos gebruikt worden. Ook wanneer u via dit platform de uitzendkrachten waarnaar u heeft gezocht vindt. Integreer daarom dit platform in uw recruitmentproces en profiteer direct van de vele voordelen.

Razendsnel kandidaten vinden die aan uw eisen voldoen

Omdat er zo’n honderd uitzendbureaus gekoppeld zijn aan FYFF, is de kans dat u een geschikte kandidaat vindt onwijs groot. U hoeft zich echter geen zorgen te maken dat de zoektocht veel tijd inneemt. Het platform is namelijk zo ingericht dat u uw zoekopdracht tot in de details kunt verfijnen. Allereerst kiest u een sector uit. Kies bijvoorbeeld voor horeca, bouw, agricultuur, transport, zorg of techniek. Vervolgens verfijnt u desgewenst uw zoekopdracht aan de hand van de functie, de locatie, het uurtarief, de vooropleiding, de voertaal en/of de werktijden. Heeft u al uw wensen ingevuld? Dan verschijnt er automatisch een lijst met de uitzendkrachten waar u naar gezocht heeft. De kandidaten op deze lijst voldoen allemaal aan uw criteria. Bekijk deze lijst zorgvuldig en maak uw keuze(s). Het vinden van een uitzendkracht was nog nooit zo gemakkelijk.

Kom direct in contact

Heeft u een potentiële uitzendkracht gevonden voor uw bedrijf? Neem dan direct contact op met het uitzendbureau waarbij deze kandidaat staat ingeschreven. Hoe eerder u dit doet, hoe groter de kans dat de kandidaat nog beschikbaar is. Het aanbod op het platform van FYFF verandert namelijk dagelijks. Wilt u tips over hoe u FYFF het beste kunt integreren in uw recruitmentproces? Neem dan contact op met dit bedrijf en maak een afspraak.