DHZ website
Image default
Dienstverlening

Uw vertrouwde huisarts in Eindhoven

Wanneer u gezondheidsklachten ervaart, is het belangrijk om dit snel te laten onderzoeken. Een eerste aanspreekpunt is vaak de huisarts. Zij kunnen u vaak snel van dienst zijn om uw klacht te beoordelen. Daarnaast is het ook mogelijk dat zij geneesmiddelen voorschrijven en u eventueel doorverwijzen naar een andere zorgverlener. Huisartsenpraktijk Keunen is hiervoor uw vertrouwde dokter in Eindhoven.

Het team van deze huisartsenpraktijk

Zoekt u een dokter in Eindhoven omdat u hier bent komen wonen of wilt u graag wisselen van huisarts? In beide gevallen kunt u uitstekend terecht bij Huisartsenpraktijk Keunen. Deze huisarts in Eindhoven heeft een team deskundigen voor u klaarstaan om u zo goed mogelijk te helpen. Zo zijn er twee dokters, twee praktijkondersteuners en een secretaresse werkzaam die u hartelijk ontvangen. Bij hen kunt u uitstekend terecht voor een breed pakket eerstelijns zorg op maat. En dat ook nog eens vlak bij huis! Het gediplomeerde team luistert aandachtig naar u zodat er samen een antwoord gevonden kan worden op uw gezondheidsklachten. Uiteindelijk wordt de beste oplossing voor uw klachten voorgelegd middels hun brede aanbod voor zorg. Voor kleine ingrepen en advies zit u bij hen helemaal goed! Voorbeelden hiervan zijn:

  • Wrattenspreekuur
  • Hulp bij stoppen met roken
  • Het uitvoeren van vaatonderzoek in de benen
  • Het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen
  • Spreekuur risico hart- en vaatziekten en chronische longziekten

Uw vertrouwde dokter

Wilt u er zeker van zijn dat u bij een vertrouwde huisarts terecht kunt in Eindhoven? Schroom dan niet en neem contact met hen op. Het is mogelijk om u aan te melden als nieuwe cliënt via de website. Daarnaast vraagt u bij hen ook eenvoudig een herhaalrecept online aan wanneer u gebruikmaakt van een elektronisch consult. Dit is ideaal wanneer een afspraak maken niet nodig is. De medewerkers stellen zich graag aan u voor en verwelkomen u graag!

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/