DHZ website
Image default
Business

Vergaderen en flexwerken bij Vonk 360

Vonk 360 is dé vergaderlocatie van de regio Utrecht. Daarnaast kunt u bij ons ook zeer aangenaam en gratis flexwerken in onze Business Lounge.

Werken bij Vonk 360

Vonk360 is een vestigingsplaats voor ambitieuze bedrijven en ondernemers die innovatief zijn en waarde hechten aan duurzaamheid en samenwerking. Doordat wij pal aan de A12 gelegen zijn, is het gebouw gemakkelijk te bereiken en parkeert u uw auto letterlijk voor de deur. Het is bij ons zelfs mogelijk om op het terrein uw elektrische auto op te laden. Wij bieden inspirerende kantoorruimten voor ambitieuze ondernemers. Er is keuze uit flexibel in te delen kantoorruimtes tot dynamische werkplekken voor startups. De kantoor- en meetingruimten zijn ook projectmatig of voor bijvoorbeeld een dag van een evenement te huren.

Onze flexwerkplekken

In de Business Lounge vindt u onze flexwerkplekken. Deze creatieve, gedeelde werkplekken passen precies bij uw werkwijze. Ze beschikken namelijk over een highspeed internetverbinding en er zijn presentatieschermen aanwezig in de vergaderruimtes. Het is bij ons lekker werken, want wij hebben goed meubilair en de nieuwste technieken op het gebied van ventilatie met klimaatplafonds. De optimale werkomgeving vinden wij erg belangrijk. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om uw energie en concentratie vast te houden. Dit doet u met een gezond ontbijt of een gezonde lunch in ons restaurant. Alle gerechten in ons restaurant bestaan uit duurzame streekproducten. Natuurlijk kunt u hier ook de hele dag terecht voor koffie en thee.

Waarom bij ons

Uit onderzoek blijkt dat de meeste ZZP’ers buitenshuis werken. Een flexwerkplek zorgt ervoor dat u niet alleen in alle rust kunt werken, maar ook dat u geïnspireerd raakt van uw omgeving. Dit zorgt voor nog betere resultaten. Ons gebouw is erop ingericht om te inspireren. Daarom maken wij gebruik van allerlei moderne technieken in de ruimtes, zoals bijvoorbeeld interactieve presentatieschermen, koelplafonds, automatische verwarming, verlichting en zonwering. Wij zijn altijd in beweging, op zoek naar de verbreding, verdieping, verbinding en innovatie, om u de beste ervaring te geven op het gebied van werken. Wilt u meer informatie over onze flexwerkplekken of vergaderzalen? Kijk dan eens op onze website. Hier reserveert u ook direct een vergaderzaal.