DHZ website
Image default
Dienstverlening

Verschillende mogelijkheden op het gebied van Stock Music

Wat voor stijl je ook wilt. Stock Music maakt het mogelijk. Heb je wel eens gehoord van rechtenvrije muziek? Dit wilt zeggen dat je geen geld hoeft te betalen aan de maker van een specifiek nummer of lied. Niemand heeft dus het ‘recht’ over die muziek. De toepassing hiervan komt veel voor in films als achtergrondgeluid of als je bijvoorbeeld zelf een video maakt en deze online zet. Als je hiervoor muziek gebruikt waarbij je de rechten moet betalen, ben je snel veel geld kwijt. Het voordeel van Stock Music is dus dat je vele malen goedkoper uit bent dan bij de populaire en algemeen bekende muziek. Stock Music laat je maken door Earforce. Dit bedrijf schrijft deze vorm van muziek speciaal voor audioproducties. Ga jij bijvoorbeeld een podcast maken, dan is de Stock Music perfect voor jou.

Dit is waar je Stock Music voor gebruikt

Een divers assortiment. Dat is waar je verzekerd van bent. Je bent een film aan het kijken en merkt dat de muziek steeds dreigender wordt. Dit draagt bij aan het gevoel dat de film je geeft. Het gebruik van deze Stock Music wordt over het algemeen veel toegepast als achtergrondmuziek onder een dialoog of voice-over. In het assortiment van Earforce vind je ook Stock Music die geschikt is voor het bepalen van een sfeer, zoals gespannen, vrolijk of romantisch. Maar ook het benadrukken van een boodschap doe je met muziek. De setting van een film of video wordt kracht bijgezet met specifieke muziek die de locatie identificeert. Denk bijvoorbeeld aan flamenco muziek op een plein in Spanje. Als deze soorten Stock Music vind je in het assortiment van Earforce.

Maak jouw podcast nog beter met Stock Music

Het team van Earforce staat voor je klaar. Welke wens je ook hebt, ze vinden altijd een passende oplossing. Ben jij veel bezig met media en ook met het ontwikkelen ervan? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een podcast met muziek eronder. Voor de muziek die je gebruikt moet je vaak rechten betalen. Deze kosten lopen al snel hoog op. De toepassing van Stock Music lost dit op. Dit is een manier om kosten te besparen en je behoudt de kwaliteit van de muziek. Bij Earforce beschikken ze over een grote en diverse collectie Stock Music. Jij betaalt een klein bedrag aan de maker van het nummer. En de toepassing van de muziek geeft jouw podcast net dat extra zetje om hem nog beter over te laten komen op de luisteraar.