DHZ website
Image default
Business

VERVANGEN MET LED GU10 SPOTS

Veel mensen hebben lang genoten van de voordelen van spaarlampen voor een groot deel van hun huishoudelijke verlichting. Leeslampen, overhead inbouw verlichting, veranda verlichting zijn allen gemakkelijk converteerbare lampen die langer meegaan en minder stroom verbruiken. Een nieuwe innovatie in energiezuinige verlichting is nu beschikbaar voor gebruik in allerlei armaturen, van kast tot architecturale verlichting waar standaard formaat lampen passen en ongewenste warmte genereren. Led lampen winnen snel terrein als een levensvatbaar alternatief voor halogeen- en spaar lampen, LED GU10 spots bieden een lange levensduur van 5 tot 10 jaar van ononderbroken gebruik—en een laag stroomverbruik.

Het primaire nadeel van deze nieuwe types van gu10 led spots is dat hun LED’s natuurgetrouw zijn, hierdoor kunnen ze niet het breed gebied als halogeen neven. Ze werken goed als accent verlichting, zoals in een vitrine of boven een kunstwerk, en ze zijn stellair in het creëren van een romantische ambiance als kunstig licht. Als u een gehele ruimte luchter wilt, koop dan geschikte led lampen, die toestaan u geld te besparen zonder.

U kunt een GU10 led spot of led lampen als directe vervanging voor uw traditionele halogeen gebruiken en het zal een groot verschil in besparingen geven. Je kan twijfelen dat een kleine plek van verlichting zal oplopen tot vermindering van de opmerkelijke lichtopbrengst, maar wanneer u deze vermenigvuldig kan met elke armatuur GU10 led in uw huishouden vervangen, en  na verloop van tijd zult u beginnen te realiseren dat het indrukwekkende verschil geeft aan stroomverbruik. U zult ook het feit zien dat de nieuwe LED lampen eenheden functioneren bij een koelere temperatuur, vooral in gevallen wanneer u  halogeen vervangt.

Fabrikanten van deze energie spaarders biedt een selectie van kleuren, waaronder een geel-gestemde warm wit, een zachte witte, een koel wit, dat is een neutrale Toon, en een daglicht-eenheid die een blauwachtig wit getinte kleur uitzendt. De gele tint van een warm witte selectie kunt toevoegen aan de intieme sfeer bij led lampen van een fresco diner voor twee. Of misschien werkt u liever met een zachte witte Toon in uw woonkamer, terwijl de helderdere output van de eenheid van een daglicht goed in een workshop of kantoor werkt. In tegenstelling tot die energie besparende CFL bollen in uw huis verlicht de nieuwe generatie van de vervanger voor halogeen GU10 led verlichting onmiddellijk. Er is geen opwarmingstijd. Plus alles wat u hoeft te doen is het uitdraaien van oude halogeen of spaarlampen en het nieuwe gu10 led alternatief indraaien. Aan de slag voor besparingen kan niet eenvoudiger.

U zal niet meer te maken hebben met burn-out led lampen voor een geruime tijd. Hoe meer u vervangt, hoe meer u bespaart in het elektriciteitsverbruik. Als meer mensen naar deze nieuwe technologie converteert, zal de wereld een toekomst realiseren die er helderder uitziet met groene energie.

 

http://www.leds-depot.nl/

Gerelateerde artikelen

Het advies volgen om kunststof kozijnen te nemen was een goede keuze!

Ontspannen in je vrije tijd

Wat te doen met saaie muren