DHZ website
Image default
Particuliere dienstverlening

Vloerverwarming is de uitkomst als u last heeft van koude voeten

Wanneer u last heeft van koude voeten in de koele wintermaanden, is het moeilijk om weer warm te worden. Herkent u dit? En helpen dekens, pantoffels of dikke sokken ook niet? Dan kan vloerverwarming van 123Vloerverwarming een uitkomst voor u zijn. In tegenstelling tot radiatoren, waarbij de warmte direct de lucht in wordt gestraald, loopt u bij vloerverwarming tijdens de wintermaanden altijd op een warme vloer. Hierdoor heeft u binnen een handomdraai warme voeten. Bovendien wordt de rest van de ruimte goed verwarmd. Hoe dat kan? Vloerverwarming geeft gelijkmatige warmte af. Het zorgt ook nog eens voor een comfortabele sfeer in uw woning. Ideaal, nietwaar? Krijg dus snel advies over vloerverwarming van 123Vloerverwarming.

 

Handige doe-het-zelver? Leg zelf uw vloerverwarming aan!

Bent u een handige man of vrouw die veel klusjes in huis gewoon zelf doet? Goed nieuws! Dan kunt u het aanleggen van vloerverwarming ook gewoon zelf doen. Bij een specialist als 123Vloerverwarming vindt u vaak doe-het-zelf pakketten. Deze bevatten alle elementen die nodig zijn bij het aanleggen van vloerverwarming. Dan kunt u snel zelf aan de slag! Het is wel aan te raden om van tevoren advies in te winnen bij deze specialist. Waarom? Omdat er verschillende soorten vloerverwarming zijn en zij precies weten welke soort verwarming past onder uw vloer. Dan maakt u een weloverwogen keuze. Bent u zelf niet zo handig? Dan laat u het gewoon aan een vakman over.

Kies voor een beter milieu en bespaar op uw energierekening met vloerverwarming

Tijdens de winter is het belangrijk om uw huis goed te verwarmen, maar u wilt ervoor zorgen dat dit zo energiezuinig gebeurt. Omdat het beter is voor het milieu, maar ook omdat u dit merkt in uw portemonnee? Daarom bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming. Bekijk dan de mogelijkheden van 123Vloerverwarming. Met vloerverwarming bespaart u 6% tot wel 12% op uw energie. Daarnaast wordt warmteverlies van leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit resulteert in een lagere energierekening. Het is een flinke investering, maar het betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. Bovendien draagt u een steentje bij aan het milieu. Wat wilt u nog meer?

Gerelateerde artikelen

Kom van ongewenste haren af door jouw lichaam met een laser te laten ontharen in Eindhoven

Vespa sprint kopen in Zuid-Holland is nog nooit zo makkelijk geweest

Een betrouwbare makelaar uit Klundert, nabij Zevenbergen