DHZ website
Image default
Banen en opleidingen

Volg een cursus zonnepanelen en word een expert!

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is het wellicht een idee om een cursus zonnepanelen te volgen. Zonnepanelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Voor het installeren en inspecteren van de panelen staan dan ook erg veel vacatures open. Door een cursus zonnepanelen te volgen bij Omega Training & Inspectie, leert u alles over de panelen en de bijbehorende technologie. Dit bedrijf zorgt ervoor dat u over de juiste kennis beschikt, zodat u uzelf een echte specialist in zonnepanelen kunt noemen. De vakgerichte opleidingen van deze professional bieden u nieuwe inzichten en maken u klaar voor een nieuwe stap in uw carrière.

U kunt kiezen uit verschillende leerlijnen

De cursus zonnepanelen is een van de vele vakgerichte opleidingen die u bij Omega Training & Inspectie kunt volgen. U heeft de keuze of u een leerlijn wilt volgen tot installateur of inspecteur van zonnepanelen. Niet alleen ontdekt u de relevante normen, maar ook de praktijkgerichte kant van een functie als inspecteur of installateur van de panelen. Daarnaast zijn er vele andere opleidingen in de elektrotechniek. Zo kunt u opgeleid worden tot inspecteur van elektrische installaties, bijvoorbeeld met de focus op risico-inspectie. Ook beschikt deze erkende opleider over diverse cursussen waarbij u uitgroeit tot keurmeester van toepassingen als ladders, trappen en ander klimmaterieel.

Meld u aan voor een cursus

Via de website van dit bedrijf ziet u het aanbod aan cursussen en kunt u zich inlezen, alvorens u uzelf inschrijft.  Zo komt u erachter wat u precies gaat doen tijdens de opleiding die u kiest, wat de kosten voor de cursus zijn en voor welke functie u precies wordt opgeleid. U weet direct waar uw carrièrekansen liggen. Wilt u zich graag inschrijven voor een van de vakgerichte opleidingen van deze professionele organisatie? Zoek dan een cursus uit die bij u past en meld u aan!