Voordelen van een iPad als refurbished

Dhzwebsite

Wat is eigenlijk het verschil tussen een refurbished iPad en een tweedehands iPad? In dit artikel leggen we het verschil uit en gaan en bespreken we het onderwerp ‘refurbished’ verder.

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Een refurbished iPad is in vrijwel alle gevallen eerder gebruikt. Dit is dus hetzelfde als bij een tweedehands iPad. Toch is er een wezenlijk verschil tussen tweedehands en refurbished. Een refurbished iPad wordt door Forza Refurbished  grondig gecontroleerd door techniekers. Eventuele niet marcherende onderdelen zijn herstelt en vervangen door nieuwe onderdelen. Ook ontvang je twee jaar garantie bij het kopen van een refurbished iPad. Refurbished biedt dus een hoop meer zekerheid in vergelijking met een tweedehands iPad van een particulier.  

Financieel aantrekkelijk

Als je een refurbished iPads kopen, maar hier niet teveel geld aan uit wilt geven, dan kun je het beste kiezen voor een refurbished iPad van Forza Refurbished. Het kopen van een refurbished iPad is een zeer betrouwbare keuze. Helemaal wanneer je kiest voor Forza Refurbished. Je kunt tot wel 60% besparen in vergelijking met de nieuwprijs. Daarnaast ontvang je ook nog eens standaard twee jaar garantie op je aankoop.

De beste kwaliteitsgarantie

Als je kiest voor Forza Refurbished dan kies je voor de beste kwaliteitsgarantie. Dit komt door onze techniekers die gespecialiseerd zijn in onder meer het reviseren van gebruikte Apple devices. Bij binnenkomst wordt een refurbished iPad allereerst grondig gecontroleerd door onze techniekers, eventuele defecte onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Refurbished wordt steeds populairder, dit komt onder meer door de zeer scherpe prijzen, duurzaamheid en omdat steeds minder mensen voor de nieuwste iPads willen betalen.

https://www.forza-refurbished.be/apple-ipad