You are here: Home » Groothandel » Waar let u op als u RVS fittingen gaat kopen?

Waar let u op als u RVS fittingen gaat kopen?

Gaat u voor nieuwe RVS fittingen voor uw buizensysteem? Dan gaat u uiteraard naar een echte specialist. Technisch handelsbureau Hellebeuk is een specialist met een ruim assortiment met diverse fittingen. Weet u waar u op moet letten bij het kopen ervan? Vier onderwerpen die van belang zijn, zijn de kwaliteit, de maatvoering, de toepassing en de normering. De maat, toepassing en normering moeten passen bij het doel en het buizensysteem dat u heeft. De hoge kwaliteit is een garantie voor een lange levensduur. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken bij Hellebeuk, de fittingen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit!

Bestel uw RVS fittingen eenvoudig en snel vanuit binnen- en buitenland

U kunt RVS fittingen bestellen in binnen- en buitenland als u kiest voor de producten en diensten van een echte specialist. Heeft u een onderneming in het buitenland of maakt u gebruik van buitenlandse vestigingen? Dan bestelt u een RVS verloopstuk, speciale lasfittingen of iets anders eenvoudig en snel. Heeft u behoefte aan andere fittingen? Hellebeuk biedt een ruim assortiment met daarin ook diverse soorten persfittingen, zoals overschuiffittingen, T-vormige fittingen en nog veel meer. Dit familiebedrijf is opgestart in 1963 en heeft hierdoor jarenlange ervaring. Weet u niet welke fitting u wilt bestellen? Neem contact op met Hellebeuk voor persoonlijk advies.

RVS fittingen zijn ideaal voor de overgang en het verdelen van uw buizen

Vervoert u gassen en/of vloeistoffen binnen uw bedrijf met een buizensysteem en wilt u hier zo weinig mogelijk onderhoud aan hoeven plegen? Kies dan voor de RVS fittingen van een specialist. Misschien herkent u wel dat een vloeistof of gas naar meerdere stations worden vervoerd. Dit doet u met een RVS verloopstuk en fittingen. In het ruime assortiment van Hellebeuk vindt u een verscheidenheid aan RVS fittingen met passende verloopstukken voor het vervoeren van al uw vloeistoffen en gassen. Voor de waterleiding heeft u een kleinere diameter nodig. Gebruik dan een RVS verloopstuk met een concentrische vorm.