Wanneer u een afvalbak of vuilcontainer wilt huren kunt u daar niet alles in gooien

Wanneer u besluit om een afvalbak of vuilcontainer te huren zodat u uw bouwafval kwijt bent zijn er wel een aantal voorwaarden waar u van op de hoogte dient te zijn. Deze kunt u terug vinden in de leveringsvoorwaarden. In de leveringsvoorwaarden staat namelijk gedetailleerd beschreven welk soort afval wel en welk soort afval niet gedeponeerd mag worden in de container die u wilt huren. Zo mag u in een container voor puin geen gips en gasbeton, oftewel zachte steensoorten, asbest en grond storten. Enkel harde steensoorten en keramische producten als tegels en dakpannen mogen hierin worden opgeslagen. In een container voor groenafval mag u wel snoeiafval, takken, onkruid, struiken en planten in opbergen, maar niet meer dan 20% gras en 5% grond.

 

Ook bij een afvalbak of vuilcontainer huren geldt de uitspraak ‘size does matter’

Wanneer u een afvalbak of vuilcontainer wilt huren dan kunt u in veel gevallen een totaalprijs afspreken waar onder andere de leverings- en ophaalkosten onder vallen en de verwerking van het afval. De uiteindelijk prijs die u betaalt is afhankelijk van twee factoren. Allereerst hangt dit af van het formaat container dat u huurt. Hoe groter de container, hoe hoger de prijs. Wat ook meetelt is voor welk afvalsoort u een container huurt. U kunt er namelijk voor kiezen om een afvalcontainer specifiek voor tuinafval, zand en grond, sloopafval, hout of puin te huren. Gescheiden afval inzamelen is ook tijdens het klussen of verbouwen mogelijk. Zo draagt u een steentje bij aan de verbetering van het milieu. Bestelt u vandaag nog een container? Dan kan deze vaak de volgende dag al geleverd worden.

 

Een vuilcontainer of afvalbak huren via internet, lekker makkelijk en snel

Voor u echter een bestelling plaatst is het verstandig om even uit te zoeken wat voor formaat u nodig heeft voordat u een afvalbak gaat huren. Een afvalcontainer is namelijk in verschillende formaten verkrijgbaar en u wilt niet halverwege uw klus moeten vaststellen dat u een te kleine of een te grote container gehuurd heeft. Vindt u het zelf lastig om te bepalen welk formaat container u nodig heeft? Neem dan even contact op met de klantenservice van uw containerverhuurbedrijf en win wat deskundig advies in. Op basis hiervan is het makkelijker om de juiste keuze voor een formaat container te maken.

https://www.regiocontainer.nl/