DHZ website
Image default
Business

Wordt een meester in massages geven met deze opleiding!

Wilt u een massage opleiding volgen over integrale en holistische massages? Dan bent u bij Positive Touch bij het juiste adres. Positive Touch is een school voor integrale en holistische massages geven en bewustwording in Arnhem. Al sinds 2006 is de school en de opleidingen een groot succes. Laat u overtuigen door Positive Touch!

Wat kunt u bij de massage opleiding verwachten?

U kunt vooral een inspirerende sfeer verwachten bij uw massage opleiding. Bij Positive Touch gaat het niet alleen om het masseren fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Dat maakt deze opleiding en school bijzonder. Wat de opleiding inhoudt is dat u leert groeien en ontwikkelen van uw eigen proces bij Positive Touch. U ontwikkelt zich in hoe u met een ander om gaat en welke vaardigheden u daarbij nodig heeft. Door deze integrale en holistische opleiding te volgen ontwikkelt u uw inhoudelijke vaardigheden met bewustwording, spiritualiteit en mindfulness. Onze opleiding duurt ongeveer 2 jaar. Het eerste jaar staat in het teken van integrale massage en het tweede jaar holistische massage. Na de opleiding kunt u nog extra cursussen volgen op dat gebied. Schrijft u daarvoor op tijd in, want vol is vol.

Het bedrijf Positive Touch

In 2006 organiseert het bedrijf Positive Touch massage opleidingen voor mensen die masseur willen worden in integrale en holistische massages. Deze school voor massage opleidingen is opgericht door twee mensen, Iljitsj van Kessel en Renate Pico. Zij geven mensen de kans om een inspirerende plaats te bieden voor trainingen, cursussen en opleidingen op het gebied van massages. Naast de opleidingen geven ze zelf individuele massage sessies in hun eigen praktijk. De visie die Positive Touch heeft is dat  u mensen gaat begeleiden bij bewustwording en heelwording van lichaam en geest.

Schrijf je nu in!

Wilt u zich inschrijven voor de massage opleiding? Of wilt u een cursus, informatieavond of training volgen? Bekijk dan de agenda van Positive Touch wanneer deze activiteiten zijn en voor meer informatie over de opleidingen, kunt u op www.positivetouch.nl  kijken. Schrijf u vandaag nog in en wordt een meester masseur.

Gerelateerde artikelen

De buitenlandse alternatieven voor een vps in Nederland

Peters-witgoed.nl wat je moet weten voor je je wasmachine laat repareren met witgoed reparatie.

Parket schuren