Zeker een lading met de juiste omsnoeringsband

Als u een lading wilt zekeren tijdens transport, dan gebruikt u een omsnoeringsband of stuwzakken. Beiden zijn goede opties, zolang ze maar van goede kwaliteit zijn. Wanneer producten in containers opgeslagen en vervoerd worden, dan is het van groot belang dat de lading niet gaat schuiven tijdens het vervoer. Deze producten zijn speciaal ontworpen om de producten tijdens het transport op hun plaats te houden. Bovendien zijn deze modulaire oplossingen snel en eenvoudig toe te passen en voldoen ze volledig aan de CTU-code. Zodoende wordt er ook veel tijd en geld bespaart, iets wat voor alle betrokken partijen, zoals producenten en leveranciers, natuurlijk zeer voordelig is.

Met omsnoeringsband en stuwzakken van de specialist lading zekeren

Schakel te allen tijde een specialist in om een lading te zekeren. Haal uw omsnoeringsband of stuwzak dan ook bij deze specialist. Cordstrap is een voorbeeld van zo’n bedrijf. Als meer dan 50 jaar levert Cordstrap wereldwijd producten om ladingen te beschermen. Vandaag de dag telt het bedrijf meer dan 50 vestigen over de hele wereld en nemen zij dus een sterke positie op de markt in. Zij bieden innovatieve en effectieve oplossingen om producten veilig te transporteren. Dankzij de producten die zij ontwikkelen komen producten onbeschadigd op hun bestemming aan, iets wat natuurlijk iedere producent en leverancier wil.

Lading zekeren met omsnoeringsband en stuwzakken van eigen makelij

Het is een belangrijk onderdeel van het transportproces om uw lading te zekeren tegen schuiven. Op deze manier wordt schade voorkomen tijdens het transport. Daarom is lading zekeren met omsnoeringsband van polyester composiet of stuwzakken van papier, PPL of geweven polypropyleen een goed idee. Cordstrap heeft deze producten speciaal ontwikkeld om het vervoeren van producten een stuk veiliger en kwalitatiever te laten verlopen. De productie van hun stuwzakken en omsnoeringsband is volledig in eigen beheer.