DHZ website
Image default
Groothandel

Zo wordt een PET-fles geproduceerd

Het productieproces dat een PET-fles van PET Power doorloopt, is zeer interessant. Er wordt namelijk gebruikgemaakt van hoogwaardige grondstoffen en state-of-the-art productiemachines. Bovendien gelooft dit bedrijf in de toepassing van LEAN- en Sigma 6-procedures om de kwaliteit van de producten en de relevante processen te optimaliseren. Dat is dan ook de reden dat u profiteert van een voordelige prijs en topkwaliteit PET-verpakkingen. Meer weten? Lees dan gauw verder.

Over het complexe productieproces van een PET-fles

PET-verpakkingen moeten over het algemeen aan strenge eisen voldoen. Dit geldt met name voor pharma bottles, maar ook voor simpelere varianten van de PET-fles. PET Power heeft zich gespecialiseerd in het ingewikkelde productieproces dat hiervoor nodig is en kan de kwaliteit van haar producten garanderen dankzij haar hoogwaardige productiemachines. Zo beschikt het bedrijf onder andere over een hypermoderne cleanroom, met alle middelen om het vereiste steriliteitsniveau voor pharma bottles te bereiken. Daarnaast zijn er nog talloze andere productiemachines, elk geschikt voor een specifieke soort PET-verpakking. Het voldoen aan de relevante kwaliteitsvoorschriften is hier dus geen enkel probleem.

Gericht op de toekomst

Naast het garanderen van een hoge kwaliteit, besteedt PET Power ook veel aandacht aan het opzetten van duurzaamheidsinitiatieven. Zo wordt er bijvoorbeeld bij de productie van pharma bottles gefocust op het verlagen van de CO²-uitstoot en de hoeveelheid afval. Daarnaast worden partners, klanten en andere doelgroepen geïnspireerd zelf na te denken over de toekomst.

Neem contact op met een salesvertegenwoordiger

Gezien het uitgebreide assortiment en de vele mogelijkheden die u heeft voor het samenstellen van de ideale PET-fles of pharma bottles, is het niet gek dat u soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarom biedt PET Power u de mogelijkheid contact op te nemen met uw lokale salesvertegenwoordiger. Zo weet u altijd zeker dat u de juiste keuze voor uw bedrijf maakt.