DHZ website
Image default
Banen en opleidingen

Zorg voor voldoende mankracht op uw inkoop afdeling met detachering

Zit uw inkoop afdeling tijdelijk in een drukkere periode en heeft u voor korte tijd extra mankracht nodig? Of is er iemand langdurig ziek geworden of met zwangerschapsverlof gegaan en heeft u een tijdelijke vervangingskracht nodig? In al deze gevallen en vele andere situaties biedt inkoop detachering van een expert als Insinc uitkomst. Dit bedrijf heeft namelijk een uitgebreid personeelsbestand met ervaren inkopers ter beschikking die ze naar u toe kunnen sturen wanneer u hen nodig heeft. Een interim inkoper van dit bedrijf presteert bovendien zowel individueel als in teamverband uitstekend. U huurt een ervaren kracht in die perfect binnen het team past voor de tijd die u nodig heeft. Dat is wat Insinc u op het gebied van inkoop detachering biedt.

Kies voor een interim inkoper die perfect bij uw bedrijf past

Wat voor interim inkoper heeft u nodig? Een junior inkoper of juist een inkoper met jarenlange ervaring? Moet hij of zij vooral operationeel goed presteren of juist een strategische inkoper zijn? Laat uw wensen aan Insinc weten en zij zorgen voor een interim inkoper die perfect bij uw bedrijf past. Op die manier huurt u moeiteloos de mankracht die u nodig heeft in en kan uw inkoop team weer vooruit. Doordat de interim inkoper ervaring heeft in het vak en goed binnen het team past, zal het inwerken u weinig moeite kosten. Dat is pas zorgeloos profiteren van inkoop detachering!

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat Insinc voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met dit bedrijf om uw wensen met hen te bespreken. Ze voorzien u graag van advies en helpen u uit de brand door een medewerker te sturen die perfect bij uw bedrijf past en aan al uw eisen voldoet. Zo heeft u een betrouwbare oplossing voor een tijdelijk probleem en bovendien een partner waar u tijdens elke komende drukke periode opnieuw op terug kunt vallen. Zo heeft u altijd genoeg mankracht op uw inkoop afdeling.

Gerelateerde artikelen

Ik kom terug: hoe ga ik weer aan het werk

Uitzendkrachten gezocht? Integreer dit platform in uw recruitmentproces!

Technisch manager