DHZ website
Image default
Bedrijven

Bijpassend werk vinden bij het uitzendbureau in Helmond

Wanneer je op zoek bent naar werk kan je goed terecht bij ons uitzendbureau in Helmond. Wij richten ons voornamelijk op jongeren die opzoek zijn naar een baan die goed bij hun aansluit. Het maakt niet uit naar wat voor baan je zoekt, fulltime of parttime, wij bieden het allemaal. Hetgeen wat ons uitzendbureau in Helmond zo professioneel maakt is het contact met meer dan 1000 bedrijven. Het kan dus niet zo zijn dat er geen baan bij ons is die bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat jij je als jongere kan ontwikkelen in een omgeving waar jij bij past. Dat is eens wat anders dan vakkenvullen of een folderwijk lopen. 

De mogelijkheden in Helmond

Het uitzendbureau in Helmond heeft veel te bieden als het gaat om verschillende banen met veel uitdaging. Dat komt doordat de stad Helmond zelf ook heel erg veel diversiteit kent. Helmond beschikt over verschillende internationale bedrijven waar jij kan doorgroeien als carrièretijger. Ook zijn er wat kleinere bedrijven aangesloten bij het uitzendbureau in Helmond. Deze zijn perfect geschikt voor als je op zoek bent naar een uitdagende bijbaan. Het fijne van Helmond is dat het gemakkelijk te bereiken is. Dus het maakt in principe niet veel uit of je uit Helmond komt of niet. 

Wat bieden wij jou

Het uitzendbureau in Helmond biedt jou ten eerste een baan aan die perfect bij jou past al individu. Dit doen wij dus middels het contact onderhouden met verschillende bedrijven in en rondom Helmond. Doordat wij zulk goed contact onderhouden met al die bedrijven zijn wij als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures. Die kunnen we dan direct naar jou toesturen zodat jij daar ook op de hoogte van bent. Het uitzendbureau in Helmond is dus perfect al ben je nieuw op de arbeidsmarkt en je je enthousiast wilt inzetten.