DHZ website
Image default
Dienstverlening

De mooiste platen kopen doe je hier

De echte muziekliefhebber koopt platen of cd’s, en draait geen muziek via Youtube of een stereoinstallatie. Niets van dat alles. Doordat je platen en cd’s kunt vasthouden, heb je een betere beleving. Ook creëer je op deze manier meer sfeer. Iedere keer wanneer je lp’s en cd’s draait, ontdek je namelijk steeds iets anders in de muziek. Ook steun je de artiesten op een goede manier, door het kopen van hun platen en cd’s. Ze verdienen zo namelijk een goed bedrag aan je muziek. Jij wil je favoriete artiest toch ook steunen?

Je beleeft de muziek meer met platen

Bij cd’s en platen verdienen je favoriete artiesten nog iets aan de muziek, maar ook beleef je meer van de muziek. Een win-winsituatie dus. Het geeft een onbeschrijfelijk gevoel wanneer je je favoriete plaat fysiek in handen hebt. Zo bouwt de spanning op, en kun je extra van de muziek genieten. Hoe klinkt de muziek op een plaat? Vaak klinken de klanken van een plaat nog beter dan van de radio of dan je verwacht. Het kost wat meer tijd, maar het draaien van platen zorgt er wel voor dat je meer geniet van de muziek.

Een platenzaak met een ruime keuze

Heb je nu ook zin om platen te kopen? Maar waar doe je dat? Er zijn namelijk steeds minder platenzaken, maar er zijn er nog steeds, zoals Velvet Music. Al je favoriete muziek vind je hier. Van pop tot rock en van jazz tot dance. Ook hiphop en klassieke muziek vind je hier. Op deze manier weet je zeker dat jouw favoriete muziek erbij zit.

Deze platenzaak zit altijd bij jou in de buurt

Velvet Music heeft veertien vestigingen door heel Nederland, dus je favoriete muziek is altijd in de buurt. Lukt het niet om langs te komen of vind je het gewoon makkelijk om online te bestellen? Maak dan gebruik van de webshop. Er zijn dus verschillende manieren op jouw favoriete lp of cd te kopen. Zo beleef je jouw favoriete muziek optimaal.

https://velvetmusic.nl/