DHZ website
Image default
Dienstverlening

Een podium huren voor verschillende soorten optredens en evenementen

Het huren van een podium resulteert in een mooie en geschikte locatie voor het optreden van uw artiesten. De aanwezigheid van liveoptredens op uw evenement maakt uw feest of festival nog grootser. Op festivals brengt het bijvoorbeeld extra veel sfeer als er verschillende muzikanten en bandjes op het podium optreden. Op huis- en buurtfeesten kan het podium, naast optredens van muzikanten, ook dienen voor het houden van bijvoorbeeld toespraken of kinderentertainment dienen. Welke functie u het te huren podium ook wilt geven, het live entertainment vormt in ieder geval een groot onderdeel van uw evenement.

Is een podium geschikt voor een kortdurend evenement of feest?

In veel gevallen duurt uw huis- of buurtfeest niet langer dan een dag of een avond. Het is dan zonde om veel tijd in het opbouwen en afbreken van het podium te steken. Door een mobiel podium te huren, reduceert u aanzienlijk op deze op- en afbouwtijd. Een mobiel podium is namelijk binnen vijftien minuten opgezet. Dit is mogelijk doordat het podium zich in een truck bevindt. Dit min of meer kant-en-klare podium vormt samen met de truck een onderdeel van het podium.

Wat voor soort mobiele podia zijn er beschikbaar en hoe deze in te richten?

Douven Verhuur verhuurt verschillende soorten mobiele podia. Kies bijvoorbeeld voor een mobiele variant zoals een podiumaanhanger of een podiumtrailer. Ook is het mogelijk om de truck als een eyecatcher te laten dienen of juist meer op de achtergrond te laten. Het is maar net wat het beste bij uw evenement past. Heeft u inmiddels een keuze gemaakt met betrekking tot het mobiele podium? Dan is het belangrijk om deze naar eigen inzicht in te richten, zoals met een speciaal thema. Dit kan leuk zijn als uw evenement ook een eigen thema heeft: het podium en de verdere inrichting van uw evenement vormen dan een geheel.

https://douvenverhuur.nl/

Gerelateerde artikelen

Vier situaties waarbij Shiatsu u kan helpen

Een betrouwbare aannemer in Leiden vinden

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in Arnhem?