DHZ website
Image default
Afvalverwerking

Een robuuste grofvuil container huren voor elke sloopklus

Ongetwijfeld heb je er wel eens eentje bij jouw in de straat of buurt zien staan: een grofvuil container. Dit type container biedt ruimte voor afval en grofvuil van 3m3 tot wel 15 m3. Ruim voldoende dus om jouw afval in kwijt te kunnen. Met name bij sloopwerkzaamheden is het huren van een grofvuil container ideaal. Dat kan gaan om een tuin, waar je bomen en coniferen uithaalt en wilt afvoeren. Maar ook als je een sanitaire ruimte gaat afbreken voor renovatie of de keuken gaat verbouwen, is een grofvuil container handig om te hebben.

 

Geschikt voor veel soorten grofvuil

Grofvuil containers zijn geschikt voor uiteenlopende soorten afval. Zo kun je denken aan stenen, oud tapijt, oude houtresten van kozijnen, betonresten en/of tuinafval. Ook banken, keukenkastjes en oud meubilair kun je prima kwijt in een afvalcontainer. Daarbij kun je bij een verhuurbedrijf voor afvalcontainers en grofvuil containers kiezen uit diverse soorten containers. Voor elk bijzondere project is wel een geschikte container te vinden.

 

Het gemak dient de mens

Een van de fijne aspecten van de huur van een grofvuil container is het gebruiksgemak. De container wordt op locatie afgeleverd door een transportbedrijf. De verhuurder zorgt verder dat de volle container na de huurperiode weer opgehaald en geleegd wordt. Dat is natuurlijk wel zo ideaal, zeker omdat je zelf druk bent met slopen, bouwen en/of renoveren.

 

Huur nu een container op maat bij jou in de buurt

Waar wacht je nog op? Kies ook voor het gemak van containerverhuur bij jou in de buurt. Bekijk ons aanbod containers en huur voordelig een geschikte container voor jouw sloop- of bouwklus!