DHZ website
Image default
Kinderen

Enkele leuke fietsaccessoires waar je kinderen dol op zullen zijn

Enkele leuke fietsaccessoires waar je kinderen dol op zullen zijn

Een manier om te voorkomen dat je kind een nieuwe kinderfiets 16 inch wil, is door ze coole kinderfietsaccessoires te geven. De schattige steamers die uit de zijkanten van elk stuur komen, gaan nooit lang mee voor je dochters. Dit is jammer want ze zijn erg leuk. Je kunt ze vervangen door een set in vergelijkbare kleuren, of je kunt eens gek doen en in plaats daarvan streamers gebruiken die oplichten. Bovendien zullen jongens bijna alles leuk vinden wat je aan hun nieuwe fiets doet. Jongens houden er bijvoorbeeld van om te weten hoe snel ze gaan. Het is een geweldige manier om hun ego een boost te geven en ze wat harder op de pedalen te laten trappen.

Verlicht je fietsstuur met wimpels

Deze oplichtende stuur wimpels zullen zowel kinderen als volwassenen die ’s avonds fietsen, bevallen. Ze zijn geweldig voor lichtparades, festivals, kamperen en meer! Deze stuurverlichting past in de gaten aan de uiteinden van bijna alle fietsgrepen. Adapters worden meegeleverd voor het vervangen van stuur-eindkappen die geen gaten hebben. Twee kleine weerhaakjes op de stang voorkomen dat de handvatten eruit vallen, maar ze zijn er gemakkelijk uit te trekken als ze niet worden gebruikt.

Rode en blauwe politie fietslichten met geluid

Voor kinderen van alle leeftijden is dit accessoire puur genieten. Op hun fiets kunnen kinderen zich gedragen alsof ze helden zijn. Activeer gewoon de lichten en geluiden en fiets om de dag te redden. Het is eenvoudig op elke fiets te bevestigen. Er is een aan/uit-schakelaar om de stroom aan en uit te zetten. Ondertussen kun je je telefoon in een telefoontasje dames stoppen terwijl je je kind ziet fietsen.

Turbospoke uitlaatsysteem voor je fiets

Met het Turbospoke fiets uitlaatsysteem maak je van je fiets een ruige machine. Weet je nog dat je vroeger honkbalkaarten in de spaken van je fiets stopte om het als een motorfiets te laten klinken? Turbospoke is een stap verder. Gebruik een van de drie Motocards om het geluid van een motorfiets te maken dat je wilt. De kaarten zijn sterk en waterdicht, dus je kunt er lang plezier van hebben. Het geluid wordt versterkt door de speciaal gemaakte Turbospoke uitlaatpijp, die de fiets een grom geeft die mensen zullen opmerken. Vergeet bovendien niet om rugzakken voor je kinderen mee te geven om alles te dragen wat ze nodig hebben tijdens het fietsen.

Bidon & houder

Een bidonhouder is een van de eerste logische accessoires voor een kinderfiets. Helaas kan het frame van veel kinderfietsen (vooral kleinere fietsen) niet geschikt zijn voor een bidonhouder. Als er geen beschikbaar is, gebruik dan een drinkrugzak of een voerzak zoals de hierboven aangegeven Po Campo rugzak. Als de fiets van je kind oogjes heeft voor een bidonhouder en ruimte voor een rekje, dan is de Planet Bike-houder aan te raden omdat deze goedkoop, robuust en in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Er is mogelijk niet genoeg ruimte voor een grotere waterfles. Daarom hebben de kortere Camelback-flessen de voorkeur.

Dolly Come Ride with Me zitje

Eindelijk hoeft een meisje haar pop niet thuis te laten als ze een stoere fietstocht door de buurt maakt. Nu kunnen geliefde poppen en knuffels ook mee opde rit. Een moeder met een eigen dochter bedacht een veilige en leuke manier om de pop met je kind mee te laten rijden. Er is een fietsstoeltje dat speciaal voor poppen of favoriete knuffels is gemaakt, het Dolly Come Ride with Me-zitje. Het is afneembaar, zodat je je pop thuis kunt laten als je kind is gegroeid.