DHZ website
Image default
Bedrijven

Koop waterdichte regenkleding bij deze specialist in Druten

Wanneer u een bedrijf heeft waarvan de medewerkers vaak buiten moeten werken, is het wel zo prettig voor hen als zij aangekleed zijn met kleding die bestand is tegen allerlei weerstypes. Bekijk daarom eens het aanbod van Dolfing Druten. Deze specialist op het gebied van professionele regenkleding weet wat het inhoudt om kleding te maken die bestand is tegen de meest gure omstandigheden. Dit bedrijf maakt namelijk al haar professionele regenkleding zelf in eigen werkplaats. Sinds 1919 produceert Dolfing kleding voor allerlei branches. De opgedane kennis en ervaring zorgt ervoor dat uw medewerkers in de kleding van dit bedrijf altijd een droog pak houden. En dat is wel zo prettig werken! Naast deze professionele kleding, zijn ze bij Dolfing ook specialist in waterbedden, medische artikelen en automotive en shipping.

Regenkleding voor allerlei soorten branches

Uw werknemers loopt er altijd netjes en droog bij met de professionele regenkleding van Dolfing in Druten. Of het nu gaat om medewerkers die dagelijks op de bouw te bekennen zijn, in de landbouw of een andere gerelateerde sector; de kleding van Dolfing staat altijd garant voor kwaliteit en waterbestendigheid. In het assortiment van deze specialist koopt u complete set regenkleding voor al uw medewerkers. Een mooi voorbeeld van één van goed lopende producten van dit bedrijf is de kruipbroek. Deze broek beschikt over stevige en comfortabele kniestukken, zodat uw medewerkers perfect op de grond kunnen werken. Bovendien is deze waterdicht, zodat de kou en nattigheid buiten blijft. In de winkel van Dolfing in Druten koopt u ook regenkleding van merken zoals Canberra en Pniel. Ook deze kleding staat als jaren bekend om een goede waterdichtheid, maar ook als afstotend bij olie, brand en chemische spatten. Kortom: in deze winkel slaagt u altijd als u op zoek gaat naar werkkleding die ervoor zorgt dat uw medewerkers de werkzaamheden veilig uit kunnen voeren.

Ontvang persoonlijke service en advies over uw regenkleding

De professionele regenkleding van Dolfing in Druten staat voor een hoge kwaliteit. Daarnaast streven de medewerkers van dit bedrijf er ook naar om u te voorzien van de best mogelijke service. Laat uw regenkleding zelf op maat maken bij dit bedrijf, zodat u nooit in te kleine of te grote regenkleding loopt. Dat is wel zo comfortabel! Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met deze specialist. U vindt de contactgegevens van Dolfing op hun eigen website.

https://www.dolfing.nl/