DHZ website
Image default
Dienstverlening

Zekerheid op een goede schoonmaak van jouw appartementencomplex

Voorkom achterstallig onderhoud en zorg er voor dat de schoonmaak van jouw appartementencomplex goed geregeld is. Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zodra je een appartement koopt, word je gelijktijdig lid van een VvE (Vereniging van Eigenaren). Binnen deze vereniging worden afspraken gemaakt en spaar je samen voor kosten als onderhoud. Met een goed bestuur en een goede uitbesteding van de schoonmaak van het appartementencomplex, hoef jij je geen zorgen te maken over hygiëne. Zekerheid op een zorgvuldig schoonmaakonderhoud van het complex is gegarandeerd wanneer er een professioneel schoonmaakteam op regelmatige basis schoonmaakt.

Verhagen Snels Schoonmaak

In de regio Eindhoven/Veldhoven biedt het bedrijf Verhagen Snels Schoonmaak uitstekende diensten aan op het gebied van schoonmaakonderhoud. Dit familiebedrijf heeft inmiddels ruim 35 jaar aan ervaring opgebouwd in de schoonmaakbranche en bestaat dan ook uit een team vol vakmensen. Het bedrijf richt zich voornamelijk op VvE schoonmaakonderhoud, maar ook op vastgoedbeheerders die schoonmaakwensen hebben voor bepaalde ruimtes. Hierbij kan onder gedacht worden aan hotels of kantoren. Ben je op zoek naar een betrouwbare huismeester die de schoonmaak van jouw appartementencomplex op zich neemt? Het familiebedrijf Verhagen Snels Schoonmaak zorgt voor vaste projecten waarbij er niet continu van personeel gewisseld wordt. Kies jij voor een huismeester van dit bedrijf? Dan zul je, afhankelijk van de afgesproken frequentie, dus wekelijks of maandelijks dezelfde gezichten terug zien.

Eindhoven de gekste! Of Eindhoven de schoonste?

Schoonmaakbedrijf Verhagen Snel Schoonmaak levert diensten in de omgeving van Eindhoven en Veldhoven. Eindhoven is dus niet langer de gekste, maar de schoonste! Mocht je jezelf afvragen hoe het toch komt dat alle hotels, flatgebouwen, scholen, appartementencomplexen en trappenhallen er zo schoon en fris uitzien in het zuiden van het land, dan is het schoonmaakonderhoud van deze gebouwen vast en zeker in handen van familiebedrijf Verhagen en Snel. Zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit gegarandeerd.

https://www.verhagensnels-schoonmaak.nl/