DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Creëer een unieke ervaring voor uw klanten door een virtuele tour te laten maken van uw bedrijf

Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden voor bedrijven om zichzelf in beeld te brengen bij mogelijke klanten. De moderne media biedt kansen voor iedereen die zichzelf op innovatieve wijze wilt tonen. Veel ondernemingen maken gebruik van een corporate bedrijfsfilm, maar het is ook mogelijk om een virtuele rondleiding te geven door uw pand. Wilt u een virtuele tour laten maken van uw bedrijf? Dan schakelt u hiervoor een professional in. OMNI VR is een bedrijf dat u graag ondersteunt. Zij maken een virtuele tour die toegankelijk is voor iedere doelgroep. Een goed voorbeeld van een branche waarin het laten maken van een virtuele tour een goed idee is, is de horeca. Wanneer u bijvoorbeeld hoteleigenaar bent, kunt u via de virtuele rondleiding de kamers en alle faciliteiten tonen aan uw gasten. Dit zorgt ervoor dat u uzelf op innovatieve wijze toont aan potentiële klanten, maar ook aan verwachtingsmanagement doet. Mensen krijgen namelijk een volledig beeld van uw voorzieningen.

Innovatieve technieken, geschikt voor diverse bedrijven

Een virtuele tour laten maken is voor verschillende bedrijven een aantrekkelijke optie. Naast hotels profiteren ook onder andere winkelcentra en retailers van de voordelen van het VR-systeem van OMNI VR. Het biedt ondernemingen dan ook mogelijkheden om gebruik te maken van innovatieve technieken. U kunt bijvoorbeeld bepaalde interactie toevoegen en een verhaal over een product of dienst vertellen. Ook de communicatie over procedures en andere vormen van storytelling is mogelijk met een VR-tour. U biedt uw klanten een complete ervaring die zij vanuit huis beleven, waardoor zij positief over uw bedrijf zijn en dus ook eerder overgaan tot koop.

Bespreek de mogelijkheden met de experts

Wilt u een bijzondere ervaring creëren voor uw klanten door hen een virtuele tour te laten maken? Overleg dan met de medewerkers van OMNI VR over de mogelijkheden. Zij vertellen u graag hoe u virtual reality het beste kunt toepassen binnen uw bedrijf. Breng een bezoek aan hun website en maak gebruik van de contactgegevens.

https://www.omnivr.nl/