DHZ website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel een professioneel calculatiebureau in voor het in kaart brengen van uw bouwkosten

In welke sector in de bouw u ook werkt, een goede calculatie voor een project is essentieel. Een bouwproces doorstaat diverse fases waarbij iedere fase zo zijn bouwkosten heeft. Er zijn grote investeringen mee gemoeid en vaak gaat het over grote bedragen. Het is daarom verstandig om een professioneel calculatiebureau in te schakelen. Zij bewaken, begroten en besturen uw bouwkosten en adviseren u. Wanneer u nog op zoek bent naar een professioneel calculatiebureau, is DDC Consulting een geschikte partij hiervoor.

Laat u ondersteunen bij uw bouwkostenmanagement

Bij DDC Consulting werken hoogopgeleide en ervaren medewerkers die u adviseren en graag alle bouwcalculaties voor u uit handen nemen Dit professionele calculatiebureau helpt u bij uw bouwkostenmanagement en gaan op systematische en vakkundige wijze voor u aan de slag. Zij geven leiding aan het proces van begroten, bewaken en besturen van uw bouwkosten. Daarbij streven ze naar een goede kosten-kwaliteitverhouding en zorgen ze dat u waar krijgt voor uw geld. Niet alleen stellen zij begrotingen op, maar onderhandelen ze ook met aannemers en maken ze de financiële eindafrekening.

Laat een meerjarenonderhoudsplanning opstellen

Naast het in kaart brengen van de kosten, bent u bij hen ook aan het juiste adres voor het laten opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Dit is een klusje waar u wellicht niet bekend mee bent, waardoor het verstandig is om het aan een professional over te laten. De professionals van dit bureau weten namelijk exact hoe een meerjarenonderhousplanning opgesteld moet worden. Zij brengen verschillende bouwonderdelen in kaart, zoals de gevel, het trappenhuis en het dak, om hier vervolgens de MJOP voor op te stellen.

Vraag naar hun diensten

Bent u benieuwd naar wat dit calculatiebureau nog meer voor u kan betekenen? Of zou u graag een meerjarenonderhoudsplanning willen laten opstellen door hen? Neem contact op met dit bedrijf en vraag om meer informatie of advies. Ze bespreken graag de mogelijkheden voor uw bouwproject met u.