DHZ website
Image default
Woning en Tuin

Creëer privacy dankzij een esthetisch ogend sierhekwerk

Een sierhekwerk is niet alleen een esthetische oplossing om uw tuin, balkon of bedrijventerrein af te sluiten op een mooi ogende manier. Het heeft uiteraard ook een praktische kant, namelijk dat u bezoekers stroomlijnt die op uw terrein komen en uzelf privacy gunt dankzij een afbakening. Hierdoor heeft u altijd overzicht op binnen- en buitenlopende gasten en ervaart u een veilig gevoel in uw ‘eigen’ omgeving. Uiteraard is het belangrijk dat een hekwerk er mooi uitziet. Het is echter ook belangrijk dat deze lang meegaat en dus beschermd is tegen extreme weersomstandigheden. Dankzij een speciale coating gaat een nieuw sierhekwerk jarenlang mee en behoudt het een mooie uitstraling.

Laat uw hekwerk op maat plaatsen door een professional

Uiteraard is het mogelijk om zelf een hekwerk rondom uw terrein te plaatsen. Als u echter wilt dat het plaatsen vakkundig en met de grootste zorg gebeurt, vertrouw dan op een professional zoals Govers Sierhekwerk. Bij hen is het niet alleen mogelijk om standaardhekken te laten plaatsen. Mocht u graag een sierhekwerk op maat willen, is dat ook geen enkel probleem. Geef hiervoor uw wensen en eisen door tijdens een gesprek, zodat er voor u aan het werk gegaan kan worden. Zowel moderne als klassieke stijlen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende materialen zoals hout en metaal. Het sierhekwerk wordt naadloos op de grond aangesloten, omdat deze specialisten werken vanuit uw perceel of tuin – het plaatsen van de hekken is dus altijd maatwerk.

Doe inspiratie op met de gerealiseerde projecten

Als u graag een afspraak wilt maken om de collectie met sierhekwerk te bekijken, neem dan telefonisch contact op met Govers Sierhekwerk om een afspraak te maken. Op de website vindt u bovendien verschillende gerealiseerde projecten zodat duidelijk wordt wat de mogelijkheden zijn op het gebied van sierhekwerk. Al sinds 1974 helpen deze specialisten particulieren én ondernemers aan kwalitatief hoogstaande sierhekken.

https://goverssierhekwerk.nl/