DHZ website
Image default
Vervoer en transport

De beste koerier uit Enschede

 

Op zoek naar een koerier in Enschede die snel je diensten of producten vervoert? Wij staan voor u klaar om snel en vakkundig je diensten of producten te vervoeren. Wij zijn een geschikte partner als het gaat om een koeriersdienst en boodschappendienst in de omgeving van Enschede. We leveren niet alleen in deze regio, maar je zending of pakket wordt in geheel Nederland en Europa op de juiste bestemming afgeleverd. Dit gebeurt uiterst betrouwbaar en zorgvuldig. Zo krijg je altijd een bevestiging van aflevering als je zending is bezorgd op het afleveradres. Ook kunnen we je telefonisch op de hoogte houden van de aflevering en bezorging.

Altijd bereikbaar

 Onze koerier uit Enschede biedt een 24-uurs service en is zeven dagen per week beschikbaar voor je als koerier Enschede. Altijd bereikbaar dus. Het zijn daarnaast ook nog eens uitstekende chauffeurs en weten overal de weg. Ze beschikken allen over een Verklaring Omtrent Gedrag. De chauffeurs zijn allemaal verzekerd voor transportgoederen en ze hebben allemaal een hoog verantwoordelijks gevoel. Met een koerier uit Enschede kunt u erop rekenen dat u pakketje of product bezorgd wordt op het moment dat u het wilt. Daarnaast zorgen we ervoor dat poststukken en zendingen tot 500 kilogram worden door ons afgeleverd op bestemming.

 

Klant en service gericht

We werken service- en klantgericht tegen een lage prijs. Zo rekenen we al vanaf 35 eurocent per kilometer exclusief BTW en dieseltoeslag. We kijken altijd naar de wensen van de klant en bij de koerier uit Enschede is de klant koning. Geen vraag is ons te veel en elke bestemming in Nederland en Europa is haalbaar voor ons. Heb je een opdracht voor de koerier uit Enschede? Dan kun je het offerteformulier invullen. Wij staan voor je klaar met het snelle verzenden van producten of poststukken.