DHZ website
Image default
Dienstverlening

De installateurs van uw nieuwe scheepsramen

Mooie scheepsramen met kunststof raamprofielen laten installeren op uw boot? Als uw huidige bootramen niet meer mooi zijn, laat u deze dan vervangen door een professionele leverancier zoals TOPwindows. Zij hebben scheepsramen met kunststof profielen zeer ruim op voorraad, in allerhande uitvoeringen. Waarom worden deze van kunststof vervaardigd? De hoge isolatiewaarde houdt warmte uitstekend vast, waardoor deze langer in uw boot blijft en u minder hoeft te stoken. Zo bent u voordeliger uit en spaart u het milieu. Kunststof raamprofielen voor uw scheepsramen zijn vele malen efficiënter in warmteretentie en duurzaamheid dan de aluminium raamprofielen die nu alomtegenwoordig zijn. Kies voor de kunststof raamprofielen van TOPwindows en ontdek de vele voordelen van dit materiaal!

Kunststof boven aluminium: waarom?

De kunststof raamprofielen die u bij TOPwindows kunt kopen condenseren niet, waardoor schimmel geen vat kan krijgen op het hout rondom uw ramen. Houtrot is hiermee dus verleden tijd. De experts van TOPwindows begrijpen dat u scheepsramen wilt aanschaffen die passen bij het uiterlijk van uw boot. Zodoende heeft u de keus uit dubbele of enkele beglazing. Ook kunt u de glaskleur en het profiel selecteren uit een breed scala aan opties, waaronder:

  • Donkerblauw
  • Crème
  • Lichtgrijs
  • Antracietgrijs
  • Zwart

Dit bedrijf installeert naast scheepsramen ook patrijspoorten. Deze worden tevens in een kunststof uitvoering geleverd, waardoor ze dezelfde uitstekende bescherming tegen houtrot genieten. Al vele jaren specialiseert TOPwindows zich in de installatie van scheepsramen in alle soorten en maten. In hun zeer uitgebreide assortiment vindt u vast en zeker de precieze scheepsramen die u zoekt voor uw boot. Wel zo handig!

Schakel de experts in

Wilt u meer informatie over de voordelen van de kunststof scheepsramen van TOPwindows? U kunt eenvoudig contact opnemen met dit bedrijf via de contactinformatie op hun website. Hun deskundige medewerkers staan klaar om u te woord te staan en uw vragen te beantwoorden. U kunt direct uw wensen aan hen doorgeven. Ook stelt u eenvoudig online uw eigen offerte op.

 

https://www.topwindows.nl/